samenwerken

Wil jij in 2021 met mij samenwerken?

Het nieuwe jaar is begonnen. Tijd om afgelopen jaar achter ons te laten en vooral vooruit te kijken. Waar gaan we dit jaar op focussen? Waar wil je mee aan de slag? Wat wil je nou echt belangrijk maken?

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar door alle uitdagingen die de huidige situatie met zich mee brengt, ben ik toch weer dichter tot mijn kern gekomen en ook heeft het meer focus gebracht. Bijzonder hoe je zo wat positiefs kunt halen uit iets wat er best wel inhakt, voor ieder op een andere manier.

Misschien zit je nu thuis en besef je dat jij je werk eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt of dat je dingen aan te scherpen hebt in je bedrijf. Of misschien wil je de focus op online diensten gaan gooien? Of nu eens echt serieus met je social media aan de slag om klanten te trekken?

Als dit voor jou zo is, dan heb ik iets tofs voor je. 

Zoals je weet is het aanbod van mijn diensten best vaak in de vorm van een online training. Dit geeft mij de mogelijkheid om meer te kunnen leven zoals ik dat wil én mijn impact te vergroten. Daarnaast geeft het me daarnaast veel ruimte om te kunnen creëren vanuit mijn ondernemersflow.

Maar….ik heb een uniek traject. Mijn pareltje. Mijn grote favoriet. En dat is het Flow-jaartraject. Oeh wat ik ben ik daar dol op. Een jaar lang samen met mij  en een paar andere ondernemers aan de slag om nu écht die groei te bewerkstelligen die je al veel langer had willen zien.

Tijdens dit jaar komen we samen met de groep, ga ik je 1-op-1 coachen en als je thuis aan de slag wil kun je duiken in de veeeeele online lessen die je erbij cadeau krijgt. Zo kun je waar je ook bent altijd aan de slag. Een vast loper is er niet meer bij want we staan 24/7 voor je klaar om met je mee te denken.

Ik kan er veel over vertellen, maar dan wordt de mail wel erg lang. Daarom stel ik een paar vragen:
– wil jij dit jaar eens goed aan de slag met jouw (online) bedrijf en social media?
– kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen en je ondernemersmindset?
– én wil je het graag samen doen  met iemand die de klappen van de zweep kent?

Kijk dan even of het Flow-jaartraject wat voor jou is. 

>> hier vind je informatie over het Flow-jaartraject 2021 Limited Edition
>> hier vind je informatie over het Online Flow-jaartraject 2021

Let op: het offline traject is voor een beperkt aantal mensen beschikbaar. Maximaal 6 mensen. Vol = vol. Er komt ook geen tweede groep. Dus wil je mee doen, trek dan z.s.m. aan de bel na het lezen van deze mail. Dan kunnen we kijken of er een match is en/of kun jij je aanmelden om samen een jaar te knallen.

Flow-jaartraject & Corona
Overweeg je het offline jaar te doen dan kan ik me voorstellen dat je zit te dubben wat je moet doen i.v.m. de corona. Daar heb ik wat op bedacht. Voor elke dag die online moet, gaan we een extra samenwerkdag met de groep plannen zodat je een hele dag gebruik kan maken van mijn offline support. Of mogelijk kunnen we de groep voor de maanden dat het nodig is splitsen, zodat het wel gewoon offline kan. Zo heb ik nog wat meer ideeën, maar dat bespreek ik tzt met de deelnemers.

Ervaringen van andere ondernemers
Net naar aanleiding van dit jaar twee blogs geschreven waarin Tineke en Jantine hun ervaring delen over het Flow-jaartraject. Leuk om even te lezen welke groei zij doorgemaakt hebben. Klik op de link voor hun ervaringen.

>> Jantine “Mijn bedrijf opzetten onder mijn eigen voorwaarden
>> Tineke: “Ik wil op een ontspannen manier mijn bedrijf runnen

Vragen & Aanmelden
Het kan goed zijn dat je al lang overwogen hebt om mee te doen maar nog wat twijfelt. Of misschien lees je het en heb je nog wat vragen. Speciaal voor jou wil ik een half uur coachcall beschikbaar stellen. Daarin kan ik alvast even met je meedenken én kunnen we ook even kijken of het Flow-jaartraject is wat jij nodig hebt. Je kunt mij bereiken op 06-43456343.

Live Q&A in de Facebook-groep
En goed om te weten, ik kom zondag 17 januari om 09.30 uur live in de Facebook-groep Samen werken aan je eigen bedrijf. Tijdens deze live sessie vertel ik je meer over de Flow-jaartrajecten én beantwoord ik al je vragen. Je bent welkom om daar lid te worden en je vraag te stellen. Kun je er niet bij zijn of lees je dit te laat? No worries. De live sessie zal daarna ook beschikbaar komen en je mag onder die update natuurlijk altijd je vragen stellen. Tijdens deze sessie deel ik ook verschillende tips om van 2021 JOUW JAAR te maken. Dus sowieso leuk als je erbij kan zijn.

Lijkt het je tof om mee te doen? Je bent van harte welkom. Ik heb er in elk geval weer dikke zin in om samen te knallen. 🙂 Let’s do this together.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten