Yoga Nidra Ontspannen Ondernemen Desiree Wassing 2021

Ontspannen Ondernemen: met deze oefening kan iedereen het

Ik ben toch niet de enige die hier last van heeft? Dat vroeg ik mezelf laatst af.

Zoals je weet ik ben enthousiast, heel enthousiast. Ik heb gewoon plezier in wat ik doe en zie overal kansen. Voor ik het weet begint mijn ideeënbrein op volle toeren te draaien met als gevolg dat ik het liefst van alles tegelijk wil oppakken. Het wordt druk in mijn hoofd, ik begin van binnen te stuiteren en wil in die actiemodus gaan om lekker te knallen. Ideeën uitwerken en hoppa die to-do’s aftikken. Ondertussen is mijn focus ver te zoeken, woops!

Nu heb ik iets ontdekt wat mij enorm helpt om de focus weer terug te pakken.

En dat is nodig. Want ik heb gemerkt dat ik vanuit die knetter-enthousiasme-doestand vaak acties oppak die helemaal niet zo nuttig blijken of achteraf veel efficiënter of kwalitatief beter uitgevoerd hadden kunnen worden. Zonde van mijn tijd en energie. Omdat ik zo in de hard-werken-ik-ga-ervoor-stand sta, zit ik veel in mijn hoofd. Op die momenten vergeet ik sneller om af te stemmen op wat voor mij goed voelt. Ik ga op wilskracht en strategie zitten, in plaats van keuzes maken vanuit mijn hart.

Oké en hoe los je dat dan op Dees?
Nou dat ga ik je vertellen.

Mijn oplossing is een simpele oefening die ik inmiddels elke dag, ja élke dag doe. Het enige wat je hoeft te doen is liggen en luisteren. Door te luisteren naar de stem heb je in je hoofd wat te doen, wat voor bijzige bijtjes vaak wel fijn is ;-). Het heet Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd. Maar dan yoga voor ‘luie’ mensen 😉 want je hoeft niets te rekken en te strekken. Het kan vijf minuten duren, vijftien, dertig of misschien zelfs vijftig. Net wat je fijn vindt.

Toen dit per ongeluk op mijn pad kwam en ik merkte dat ik er zoveel aan had, ben ik me er verder in gaan verdiepen. Want het is super easy om te doen en heeft enorm veel voordelen. Een paar highlights op een rij, het brengt:

– rust in je hoofd;
– positievere gedachtes:
– een verbeterde concentratie;
– je lichaam in totale ontspanning;
– verbetert je slaap;
– verlaging van je stressniveau;

en dit is waar ik ook zo blij van werd:
– dromen ontdekken: je komt tot je eigen kern;
– helderheid over wie je bent en wat je doet;
– brengt je van de droom- naar de doestand;
– vanuit kracht creëren: je komt in je kracht te staan;
– zelfzorg: liever voor jezelf zijn;

Want hier gaat het bij veel ondernemers ‘mis’. Ze zitten teveel in hun hoofd met alle gedachtes die hun bezig houden, waardoor ze niet meer goed kunnen voelen wat ze nu eigenlijk willen, nodig hebben om hun keuzes daarop af stemmen.

Met al deze gegevens kon ik niets anders dan het door willen geven aan andere ondernemers. Daarom heb ik een opleiding gedaan als Yoga Nidra docent en heb ik vers van de pers een online training Yoga Nidra Ontspannen Ondernemen ontwikkeld. In deze 8-weekse training neem ik je stap voor stap mee in hoe jij Yoga Nidra in je ondernemende leven kunt integreren en kunt genieten van alle voordelen.

Dan nu het grote feest. Want op 2 april start de eerste Special Edition ronde van deze online training. En jij kunt daarbij zijn. Jeej! Het is een special edition omdat je er nu toffe extra’s bij krijgt: we starten met een groep, je kunt 50 euro korting pakken, krijgt 2 live-sessies erbij én een tof cadeau in je brievenbus. Klinkt als een feestje toch?

Maar het mooiste is wel dat jij het jezelf cadeau kunt geven. Dat je het jezelf gunt, omdat je voelt dat je het nodig hebt. In plaats van jezelf oordelen en afwijzen, mag je soms ook wel wat liever voor jezelf zijn toch? Lijkt het je fijn om deel te nemen aan deze Special Edition, lees dan onderstaande even goed door om beeld te krijgen van alle extra’s zijn die je alleen bij deze eerste ronde erbij krijgt.

– 2 april starten met een groep (ipv alleen);
– 50 euro korting (ipv 147 euro betaal je 97 euro);
– 2 live groepssessies via Zoom (ipv geen);
– Notitieboek Yoga Nidra Ontspannen Ondernemen ;
– deelname is mogelijk voor maximaal 10 ondernemers;

Wil jij je direct aanmelden?

Dan kan dat via deze speciale link die aangemaakt is voor deze Special Editie. Deze vind je hier. Vind je het fijn om nog wat meer beeld te krijgen bij wat je kunt verwachten? Kijk dan even in de Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil.

Vind je het leuk om eens te lezen hoe andere ondernemers deze online training hebben ervaren? Meld je dan even aan voor de Facebook-groep Samen werken aan je eigen bedrijf, daar vind je ervaringen van pilot-deelnemers.

Voel je aan alles dat je mee wil doen? Just do it. Luister naar je gevoel en ik weet zeker dat het je veel gaat brengen. Ik heb veel zin om samen met je aan de slag te gaan en je te laten ervaren hoe jij m.b.v. Yoga Nidra Ontspannen kunt Ondernemen.

Tip: af en toe organiseer ik ook gratis online live sessies waar je aan deel kunt nemen. Als dit het geval is, staat hij in de Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil als een cursus bij de online trainingen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten