mijn bedrijf creeren onder mijn eigen voorwaarden

Mijn bedrijf opzetten onder mijn eigen voorwaarden

Jantine startte dit jaar met het Flow-jaar 2020. Nu het einde nadert hebben we met elkaar eens gekeken wat haar bij het Flow-jaar gebracht heeft en wat het haar, in een notendop, gebracht heeft.  Ze heeft zoveel mooie stappen gezet. Haar bedrijf heeft handen en voeten gekregen en ze is gaan staan voor wie ze is en wat ze doet. 

Jantine Tönjes: “Ik ging 2020 in met het een idee om al mijn creatiekracht in te zetten om mijn bedrijf op te zetten onder mijn eigen voorwaarden. Een van mijn uitdagingen daarbij is het houden van focus. Ik laat me snel afleiden. Ik wilde mijn plannen concreet maken, goede keuzes kunnen maken en prioriteiten stellen. Nee leren zeggen tegen dingen waar ik me eigenlijk liever niet mee bezig houden wil.

In het afgelopen jaar heb ik veel stappen gezet. Mijn wens om mijn bedrijf op te zetten is helemaal uitgekomen. Caregiver is geboren. Inclusief logo, website, diensten en noem het allemaal maar op. Ik heb zelfs besloten om met een Podcast te starten.

Ik heb geleerd om elk kwartaal plannen te maken op een manier die werkt als een vision board. Door het voor mezelf uit te werken geeft het richting. Ik pin mezelf er niet op vast. Als ik dan na een kwartaal terugblik zie ik dat de meeste doelen behaald zijn. Zo fijne manier van werken. Ik heb helder waar ik heen wil en dat geeft rust.

Ook heb ik mooie stappen gezet op gebied van online zichtbaarheid. Mijzelf zichtbaar maken is niet direct iets wat ik van mijzelf zo doe. Het is ook best spannend dat iedereen er wat van kan vinden. Nu ik de eerste stappen heb gezet, en veel leuke reacties heb ontvangen, motiveert het om er mee door te gaan.

Ben trots op het feit dat ik durf te vertrouwen dat de zaadjes die geplant zijn, verder zullen ontwikkelen. Ik zie het gewoon echt gebeuren. Er komen allemaal dingen op mijn pad. Het komt perfect uit, zo bijzonder. Alles komt op zijn tijd.”

Zoals ik al zei: in een notendop. Want als we kijken naar wat ze afgelopen jaar allemaal wel niet gedaan heeft, welke inzichten ze heeft gekregen en welke besluiten ze heeft genomen…dan zijn dat er nogal wat. Wat ik zelf heel mooi vindt om te zien is hoe Jantine vanuit haar eigen flow is gaan ondernemen. Door af en toe stappen te zetten en op z’n tijd ook ruimte te geven om het resultaat niet na te jagen, komt het juist naar je toe. Inspirerend om te zien.

Wil jij ook graag een jaar lang samenwerken om jouw bedrijf naar the next level te brengen? Wil jij net als Jantine samen je bedrijf sterk neerzetten en uitrollen of misschien je huidige bedrijf een boost geven? Dan is het Flow-jaartraject misschien ook wat voor jou. Kijk voor meer informatie op www.ondernemenzoalsikdatwil.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten