social media kaarten iDees online 10 stuks

Nieuw! Social Media Kaarten

Feestelijke bedoeling hier! Tijd om mijn nieuwste product te lanceren.

Jullie weten, ik hou van online. Maar ook écht wel van offline. Ik geloof dat juist de mix super sterk is. Een voorbeeld hiervan is dat ik graag kaartjes stuur. Ik hou van de persoonlijke benadering in mijn bedrijf. Vind het tof om af en toe een kaartje te sturen of een persoonlijk berichtje bij een bestelling te doen.

Een tijdje terug vroeg ik jullie om me te helpen welke uitspraken ik veel zeg. Nou bedankt voor jullie hulp, hier het resultaat. Ik ben er super blij mee! Want hier zijn ze dan: de spiksplinternieuwe Social Media Kaarten!

Deze toffe kaarten komen goed van pas als je leuke social media foto’s wil maken om de mooie momentjes te vieren. Maak er bijvoorbeeld leuke selfies mee of leg het ergens bij en maak een leuke foto. Én als je iemand anders een positieve boost wil geven? Dan kun je ze gewoon ook versturen natuurlijk.

Hebben, hebben, hebben? Bestel ze hier.

Wil je eigenlijk ook heel graag de Weekplanner – Van dromen naar doen (die er super goed bij past). Ga dan voor de combideal.

1 gedachte over “Nieuw! Social Media Kaarten”

  1. Pingback: KvK Startersdag: doen wat jij het allerliefste doet ⋆ iDees online

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten