mastermind ondernemen social media

Ondernemen: bij jou ook tijd om de volgende stap te zetten?

Eigenlijk wilde ik vandaag de laptop niet openslaan, maar toch dacht ik….doe het wel even. Ik stond net even stil bij alles wat ik aan het doen ben, even aan het genieten dat ik elke dag mag doen wat ik het allerleukste vindt. Ik voel me zo dankbaar. Ik besef me dat ik eigenlijk mijn droom leef.

Begin 2016 was mijn droom, ‘het hebben van een goed lopend bedrijf’ wel uitgekomen en daarmee was ik (dacht ik) door mijn droomvoorraad op. Inmiddels heb ik dromen te over. Waaronder dus een reis naar Spanje met ondernemers. De Mastermind: ondernemen & social media.

Vorige maand deelde ik er al wat over en kreeg zoveel reacties! Heel veel mensen waren enthousiast en wilde graag mee met mij. Ik moet zeggen, ik schrok er eigenlijk gewoon van. Ik vond het zelf wel een goed idee: lekker naar de zon, echt op afstand zijn van onze bedrijven en samen met elkaar sparren, aan de slag en een groeispurt maken.

Ben echt overladen met fijne reacties en dat voelde zo goed. Zo tof om te merken dat er zoveel ondernemers zijn die écht 100% voor hun onderneming willen gaan, die dolgraag een weekje mee willen om zo tijd te nemen om aan hun bedrijf te bouwen. Plannen uit te zetten of aan te scherpen, en écht eens praktisch aan de slag te gaan met social media, nieuwsbrieven of andere toffe ontwikkelingen.

Vandaag kan ik met trots vertellen dat de officiële uitnodiging online staat voor deze Mastermind: ondernemen & social media. Jij bent natuurlijk ook van harte welkom om erbij te zijn. Mocht je denken, dit klinkt tof….Ik heb het hele programma uitgewerkt, je krijgt er allemaal toffe dingen bij (al zeg ik het zelf), alles met als doel om jouw bedrijf, social media en/of online producten te boosten.

Hier vind je alle informatie o.a.
– wat een mastemind is;
– het totale pakket dat je krijgt als je mee gaat;
– verblijf- en reisgegevens;
– redenen waarom je mee zou willen ;-);
– resultaten die je die week zou kunnen boeken;
– info over mij (mocht je nog niet zo goed kennen);
– en natuurlijk informatie over hoe jij je aan kan melden.

De reis is geboekt en de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Zo tof! Misschien goed om even te weten dat er dus maximaal 6 deelnemers mee gaan. Vol = vol. Werk graag met een kleine groepen, zodat we optimaal de tijd hebben én daarmee dus ook meer resultaat kunnen neerzetten in korte tijd.

Hier vind je alles.

Weet je, soms heb je van die momenten dat je voelt dat je een stap te zetten hebt. Het begint te kriebelen, je wilt maar vindt het aan de andere kant ook spannend. Wat als het niet lukt, wat als ik geen aanmeldingen krijg en dat soort gedachtes die niet werken. Maar soms is dat gevoel van: ‘Jaaa dit ga ik gewoon doen omdat het zo goed voelt’, zo sterk dat je het gewoon in werking zet en er voor gaat. 100 procent. Omdat je er in gelooft. Het komt vanuit je hart.

Dat doe ik nu en ik wil jou graag inspireren om hetzelfde te doen. Hou je droom voor ogen, of maak hem helder. Geloof in je droom. Geloof in dat jij het in je hebt om naar die droom toe te werken. Geloof er 100% in, vol overtuiging. Zet met plezier je stappen, deel je enthousiasme. En niet onbelangrijk: je hoeft het niet alleen te doen hè? Zoek lekker mensen op die je kunnen versterken, vraag hulp waar nodig en deel je gedachtes en ideeën om verder te komen.

Vragen over ondernemen, social media, online ondernemen? Je mag altijd je vraag aan me stellen.

Toi toi toi & wie weet zie ik jou wel in Malaga. Zou toch tof zijn?! Heb er zo’n zin in.

Liefs Dees

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten