Ondernemersacademie Ondernemen zoals ik dat wil

Nieuw! Ondernemersacademie Ondernemen zoals ik dat wil

Eindelijk, het is zover. Ik kan het wel van de daken schreeuwen. Mijn nieuwe Ondernemersacademie Ondernemen zoals ik dat wil staat online! Jippie jeeeeej! Wat heb ik uitgekeken naar dit moment en nu is het zover. Hier nu dus echt even een feestje op de bank. 😉 

Afgelopen maanden met Evelien veel stappen gezet om de Ondernemersacademie klaar te maken. Vanaf maart zijn we er mee bezig geweest om het helemaal klaar te zetten en te vullen met een aantal workshops, trainingen en programma’s die ik al had. Best wat werk. En tussendoor nog behoorlijk wat gezondheidsuitdagingen zoals je mogelijk hebt gelezen in mijn eerdere blogs.

Daarom voelt het nu ook extra goed om het te kunnen delen dat de Ondernemersacedemie klaar staat. Wat hiermee kan ik ook delen dat ik me echt een stuk beter voel en weer zin heb om met allemaal toffe dingen bezig te gaan. Naja, die zin was er steeds wel in mijn hoofd. Mijn lichaam werkte alleen niet zo goed mee, dus dat schoot niet zo op.

Nou goed. Hij STAAT en dat is een feestje waard.

Daarom heb ik een toffe actie bedacht om het met jullie te vieren. Daarover straks meer. Eerst leuk om nog even wat meer over de Ondernemersacademie te delen.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende Online Workshops georganiseerd, veel online Social Media Trainingen ontwikkelt en drie grote online programma’s: Bouw je bedrijf rondom jouw leven, Samen werken aan jouw online diensten en Samen werken aan jouw social media. Alles met als doel om meer mensen te kunnen inspireren op gebied van ondernemen op een manier die bij jou past.

Ik geloof namelijk het super belangrijk is om heel dicht bij jezelf te blijven. Als je vanuit die kern een bedrijf gaat starten, dan doe je iets wat jij het liefste doet en waarmee jij het verschil kan maken. Dat kan geheel op jouw manier, onder voorbehoud van jouw regels. Van wat je doet, tot waar of voor wie jij je wil inzetten en bijvoorbeeld ook bij de inzet van social media. Hoe dichter jij bij jezelf blijft, hoe groter je impact kan worden.

Ondernemen vanuit je kern

Met de Ondernemersacademie Ondernemen zoals ik dat wil, wil ik graag mensen inspireren om te ondernemen vanuit hun kern. Dit doe ik o.a. door het delen van mijn kennis en ervaring. Maar ook vooral door je aan ‘ het werk’ te zetten met opdrachten zodat je zelf inzichten opdoet. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie en daar input uit te halen om (nog meer) te ondernemen zoals jij dat wil.

Als je even een blik werpt zie je dat er ook al een gratis training staat, welke ik samen met de Kamer van Koophandel gecreëerd heb. Er zullen meer gratis programma’s komen én ook zeker programma’s die ik samen met andere ondernemers ga ontwikkelen. Want het is zo tof om onze krachten te bundelen.

Ondernemersacademie online

Laat je vooral verrassen door alles wat komen gaat. Want hey, deze dame is weer bijna helemaal on fire en heeft zin om allemaal mooie dingen voor jou te ontwikkelen. 🙂 #superveelzinin

Misschien leuk om de Ondernemersacademie ook te gaan volgen op de socials. Dan krijg je berichtjes als er weer een nieuwe workshop, training of programma online staat én natuurlijk ook allemaal leuke tips op gebied van online, ondernemen, social media en meer. Je kunt de Ondernemersacademie volgen op:

Facebook Ondernemersacademie Ondernemen zoals ik dat wil LinkedIn Ondernemersacademie Ondernemen zoals ik dat wil Instagram Ondernemersacademie Ondernemen zoals ik dat wil

 

 

Toffe lanceeractie

Maar goed, voor ik verder blijf stuiter-typen van alle enthousiasme die er als vanouds weer door me heen stroomt, is het nu wel tijd om de actie met je te delen. Dus, hoppa, daar komt ie.

Actie 1: Meld jij je aan voor een van de drie online programma’s: Bouw je bedrijf rondom jouw leven, Samen werken aan jouw online diensten of Samen werken aan jouw social media. Dan krijg je van mij en een ticket voor het online evenement Maak jouw ondernemersplannen voor 2021 (t.w.v. 47).

Actie 2: Meld jij je aan voor het online Evenement Maak jouw ondernemersplannen voor 2021 , dan krijg je 15 euro korting van mij. Gebruik hiervoor de kortingscode:  FSTJVRN

Bovenstaande acties zijn geldig t/m zondag 18 oktober 2020.

Super nieuwsgierig! Laat die Ondernemersacademie maar gauw zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten