Bouw je bedrijf rondom jouw leven met iDeesonline

Bouw je bedrijf rondom jouw leven

Dit programma is bedoeld voor mensen die of een (nieuw) bedrijf willen starten of hun koers willen bijstellen/aanscherpen met hun huidige bedrijf. Door alle lessen te volgen krijg je veel inzichten zodat je beter weet wat jij in je hebt om in te zetten voor je bedrijf, ontdek je hoe jij een onderscheidend bedrijf neer kunt zetten en op zo’n manier kan gaan ondernemen precies zoals bij jou en je leven past. 

In het ondernemerschap is het belangrijk om te kijken naar wie jij bent, je drijfveren en wat je allemaal te bieden hebt. Om vervolgens die vertaalslag te kunnen maken naar je bedrijfsonderdelen zoals je doelgroep, diensten en verdienmodel. Veel ondernemers beginnen gewoon, waardoor ze op een gegeven moment op een punt komen dat ze ontdekken dat wat ze doen of hoe ze dat aanbieden, eigenlijk niet zo goed bij ze past. Terwijl daar de essentie, als je het mij vraagt, van een goed lopend en onderscheidend bedrijf ligt. Waar je vervolgens weer de vrijheid van het ondernemerschap door kunt ervaren.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je leven in de afgelopen jaren is veranderd en het nu niet meer zo goed matcht. Misschien loopt je bedrijf nu als een tierelier en ben je toe aan de volgende stap en vraag je je af wat dat kan zijn. Of heb je inmiddels kinderen gekregen waardoor je leven zo veranderd is, dat je aanpassingen te maken hebt in je bedrijf. Ook mensen die bijvoorbeeld te maken hebben met een (chronische) ziekte, hebben mogelijk opeens aanpassingen te maken om te kunnen blijven ondernemen.

“In welk schuitje je ook zit, als jij vanuit jouw persoonlijke kern wil ondernemen, een boodschap uit te dragen hebt, ergens aan bij wil dragen én dat ook op een manier doen die echt bij jou en je leven past? Dan is dit programma interessant voor jou.”

UITDAGINGEN IN HET ONDERNEMERSCHAP

In de afgelopen jaren heb ik al met veel ondernemers mogen sparren over het ondernemerschap. Vanuit deze ervaring weet ik dat de volgende vragen vaak bij ondernemers spelen bij starters en/of ondernemers die aan een 2.0 versie van hun bedrijf willen werken. Hieronder deel ik een selectie van de vragen.

Voor starters:
● ik wil starten met een bedrijf maar waar begin ik?
● hoe bepaal ik mijn ideale doelgroep?
● ik krijg niet concreet wat en hoe ik mijn diensten aan wil bieden.
● welke verdienmodellen zijn er en hoe bepaal ik mijn prijzen?
● hoe kan ik me onderscheiden van de massa?

Voor meer ervaren ondernemers:
● ik heb een succesvol bedrijf, wat word mijn volgende doel of stap?
● ik rommel al even aan, maar wil er nu echt 100% voor gaan.
● hoe zet ik mijn ‘merk’ sterker neer?
● ik word niet meer zo blij van wat ik doe, hoe kan ik dit aanpakken?
● mijn leven is veranderd, hoe ga ik een switch maken?

De grootste drempels zitten vaak in het gebrek aan kennis, ervaring en tijd. Als je een bedrijf wil bouwen rondom jouw leven, is het fijn om een soort van stappenplan te hebben om te doorlopen. Zodat je stap voor stap tot een goed doordacht concept komt wat ook nog eens super goed bij jou én je leven past. Ik heb dit meerdere keren al gedaan en heb dit omgezet naar een heel uitgebreid programma waarin ik je stap voor stap meeneem in allerlei oefeningen zodat jij de antwoorden in jezelf naar boven kan laten komen. 🙂

HET BOUW JE BEDRIJF RONDOM JOUW LEVEN PROGRAMMA HELPT JE:

● helderheid over je ondernemersdroom te krijgen;
● focus te krijgen in wat je doet/gaat doen;
● te ontdekken wat jij het liefste doet, waar je goed in bent.
● hoe je vervolgens de vertaling kan maken naar je diensten.
● hoe jij van betekenis kan zijn én kan leven zoals jij het liefst wil leven.
● hoe jij impact kan maken en vergroten, door dicht bij jezelf te blijven.
● hoe je alles wat je al in je hebt in kan zetten voor je bedrijf;
● inzicht in hoe jij je proces kan versnellen;
● je ideale doelgroep in kaart te brengen en finetunen;
● je ontdekt wat de behoeftes zijn van jouw doelgroep en hoe jij daar op in kan spelen;
● bepalen hoe jij over wil komen zodat je jouw ideale doelgroep aan gaat trekken;
● hoe je een uniek en onderscheidend bedrijf neer kan zetten.
● om je diensten concreet te maken en fine te tunen waar nodig.
● een verdienmodel te kiezen die bij jou past.
● te ontdekken wat je nodig hebt om te kunnen ondernemen zoals jij dat wil.
● stap voor stap een bedrijf te bouwen rondom jouw leven.
● om ‘werk’ te creëren dat nooit meer zou voelen als ‘werken’.

Of kort gezegd: een uniek bedrijf neer te zetten met alles wat je al in je hebt, daarbij mee van betekenis kan zijn voor anderen, de maatschappij of de wereld én daarbij ook nog eens te kunnen leven op zo’n manier zoals jij je leven graag wil leven.

BOUW JE BEDRIJF RONDOM JOUW LEVEN

Dit programma is te volgen via mijn splinternieuwe ondernemersacademie: “Ondernemen zoals ik dat wil”.

Hoe fijn is het als je als ondernemer in alles wat je doet dicht bij jezelf kunt blijven? Dat je kan doen wat je het liefste doet, op een manier die bij jou past. Dat je van betekenis kan zijn, een potje impact kan maken én dat je daar ook nog eens je boterham mee kunt verdienen. Dat noem ik nou ondernemen zoals ik dat wil. Met mijn online programma’s help ik je graag op weg om je bewust te maken van de keuzes die je hebt en deel ik mijn kennis en ervaring om je praktisch op weg te helpen. Want hoe dichter jij bij jezelf blijft, hoe leuker het voor jou is, hoe unieker je bedrijf, hoe beter de connectie met je doelgroep en hoe meer klanten je daardoor aantrekt om je impact-effect mee te vergroten.

Klinkt goed, maar hoe ziet dat Bouw je bedrijf rondom je leven programma er dan eigen lijk uit?

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:
● Module 1: jouw ondernemersdroom
● Module 2: jij als kern van je bedrijf
● Module 3: jouw unieke bedrijf
● 16 videolessen over bovenstaande thema’s
● 16 werkboeken met ervaringen en inzichtsoefeningen
● 6 livesessies (elke maand een)
● Toegang tot de besloten Facebook-groep
● Inspirerend netwerk met andere ondernemers
● BONUS: Deel je verhaal en inspireer

Je gaat dus enerzijds zelf aan de slag, op eigen tempo, met de video’s en werkboeken. Daarnaast gaan we maandelijks kijken naar welke vragen er zijn en daar eens even goed voor zitten én je zit in een groep met andere ondernemers die ook een bedrijf rondom hun leven willen bouwen of dat al gedaan hebben. Goed nieuws: je krijgt van mij dus concrete handvatten, kunt je vragen onderweg stellen en hoeft het dus niet alleen te doen.

AANMELDEN

Zin om aan de slag te gaan?
Dit programma start direct na aanmelding, ideaal!
Kun je direct los gaan als jij er aan toe bent.
Duur:  6 maanden
Prijs: 800 euro

Wil je meedoen? Super leuk! Gaan we samen stappen zetten. Aanmelden kan heel simpel door op de onderstaande button te klikken, dit online programma in je winkelmand te stoppen en af te rekenen. Je krijgt dan van mij bericht net voor het programma gaat starten.

Ja, tof! Ik wil me aanmelden

ERVARINGEN VAN ANDERE ONDERNEMERS

“Ik ben erg enthousiast over het programma ‘Bouw je bedrijf rondom jouw leven”. Het programma is helder van opbouw en de filmpjes zijn kort en duidelijk. Desiree legt op een prettige manier uit en je wordt in kleine stapjes echt meegenomen in je proces. Het contact met Desiree zelf is ook prettig, ze is erg betrokken en heeft me echt over een drempel geholpen. Ook weet ze echt een heleboel van ondernemen af. Ik wilde graag meedoen met het programma, omdat ik graag wilde starten met mijn eigen bedrijf, maar ik heb geen enkele ondernemerservaring. Ik heb het programma nog niet afgerond, maar heb nu al een veel duidelijker beeld hoe ik mijn praktijk vorm wil geven. Dankjewel Desiree” – Hanneke Klein (Kind Heart Development)

“Ik heb voor dit programma gekozen omdat  ik wat sturing nodig had om de volgende stappen voor mijn bedrijf te zetten. Ik was veel zelf aan het ‘klungelen’ en doen en wilde hier graag structuur in brengen en structureel nieuwe stappen zetten. Een van mijn belangrijkste inzichten die ik opgedaan heb tijdens het programma is dat ik heb ontdekt dat ik heeeeel graag dingen buiten wil doen! En vooral níet zoveel in m’n eentje achter een pc thuis tussen vier muren. Dus: ‘iets’ in combi met de natuur, met een team en samenwerkingspartners. Ik vind het fijn om dit programma bij Desiree te doen omdat ze zo hulpvaardig is, door kan vragen en net die diepere laag in gaat om beter tot de kern te kunnen komen.’ – Liese Schram (Lieses Lifestyle Coaching)

Twijfel je of dit programma wat voor je is en/of heb je vragen over de inhoud van het programma? Neem even contact met me op via 06-43456343 (ook Whatsappable) of info@ideesonline.nl.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Is dit alleen online of ook offline?
  Het is allemaal online, zodat het voor iedereen in Nederland te volgen is die een computer heeft en een internetverbinding :-). Je kunt natuurlijk wel met andere deelnemers sparringsgroepjes gaan starten en offline samenkomen.
 • Ik heb al een bedrijf, heb ook al wat ideeën maar krijg het niet concreet hoe ik mijn kan onderscheiden. Is dit wat voor mij?
  Ja zeker, ook dan kan het interessant voor jou zijn. Helemaal als je nu iets doet wat niet helemaal bij je past, is het fijn om een keer even goed die ondernemerskern in te duiken om van daaruit duurzame stappen te kunnen zetten waar jij je hele ondernemersleven op door kunt bouwen. 
 • Dank voor je bruisende mail, alleen ik begrijp nog niet zo goed wat je nu aanbiedt en of dit wat voor mij is.
  Het programma is bedoeld voor diegene die graag willen ondernemen of meer uit hun onderneming willen halen en daar zelf niet de kennis/ervaring in hebben om daarmee aan de slag te gaan. Je loopt tegen bepaalde drempels aan waardoor je die stap maar niet neemt, niet verder komt en je bedrijf niet groeit. Het programma helpt je om stap voor stap tot een soort ondernemingsplan te komen of een ontwikkelingsplan voor je huidige bedrijf. Je krijgt veel inzichten in waar je heen wil, hoe jij jezelf als tool in kan zetten om daar te komen en hoe producten/diensten aan kan bieden die daar aan bijdragen.
 • Worden de video’s in één keer beschikbaar gesteld? Of word er elke week wat vrijgegeven?
  De video’s worden in één keer vrijgegeven. Je kunt ze dus op eigen tempo volgen en ten alle tijden terug zien. Soms kan het fijn zijn om later nog eens terug te kijken of wil je misschien even vooruit naar een ander thema om daar alvast mee verder te kunnen.
 • Ik wil mijn bedrijf aanscherpen en online diensten ontwikkelen, is dit wat voor mij?
  Om daar een antwoord op te geven heb ik eigenlijk meer informatie nodig. Want wat voor diensten wil je online aan gaan bieden? als dat bijvoorbeeld het beheren van email en social media is, dan kan dit programma zeker iets voor jou zijn. Je hebt dan, met de concurrentie die er is, zoveel uitdaging. Het is dan heel belangrijk om je te onderscheiden vanuit je ondernemerskern. Wil je echt een online programma, cursus of workshop op gaan zetten? Dan past het online programma Samen werken aan jouw online diensten beter bij je.

Wil je nog meer over mij en mijn achtergrond weten?Kijk op deze pagina. Of ga naar mijn LinkedIn-profiel voor meer reviews. ? 

2 gedachten over “Bouw je bedrijf rondom jouw leven”

 1. Pingback: Nieuw! Ondernemersacademie Ondernemen zoals ik dat wil ⋆ iDees online

 2. Pingback: Flow-jaar Knallen ⋆ iDees online

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten