Ondernemerskern afpellen ui desiree

Mijn ondernemerskern: een ui die ik door de jaren heen afpel

In de afgelopen jaren van het ondernemerschap ben ik steeds meer tot mijn kern gekomen. Elke drie jaar pelde ik weer een laagje van de spreekwoordelijke ui af. In deze blog deel ik mijn proces met je; waarom ben ik gaan doen wat ik ben gaan doen? Ik ‘connect’ de ‘dots ‘om je er meer beeld bij te geven. Met uiteindelijk een introductie van iets nieuws wat ik super spannend vind, maar tegelijkertijd ook heel bijzonder en tof. Ik krijg de vlinders in mijn buik als ik er aan denk.

Ondernemersdroom
Toen ik 14 was besloot ik dat ik ooit een eigen bedrijf wilde starten. Hoe en wat, geen idee. Na gestruggel van mavo naar havo, terug naar mavo en weer naar havo en toch gestopt, ben ik Dierverzorging (mbo) gaan doen. Stroomde door naar Communicatie & Media (hbo) en naar Communicatie- en informatiewetenschappen (wo). Dat had ik nooit durven dromen. Ik had de overtuiging dat ik eerst maar eens wat werkervaring op moest doen voor ik mijn eigen bedrijf kon starten. Na  6 maanden solliciteren stelde ik die overtuiging bij en dacht ik: niet geschoten is altijd mis. Ik heb niets te verliezen. Een waardevolle ervaring wordt het sowieso.

Social media
Toen ik besloot om een eigen bedrijf te starten, keek ik naar waar ik goed in was, waar ik écht blij van werd én waar markt voor was. . De zin die ik vaak hoorde was: “ik wil wel wat met social media, maar wat dan?” Zo startte ik als Social Media ‘meisje’ en gaf advies, trainingen, ontwikkelde strategieën en beheerde social media voor andere ondernemers. Bij het uitwerken van social media strategieën  ontdekte dat veel ondernemers de basis van hun bedrijf eigenlijk helemaal niet zo helder hadden, terwijl dat toch wel de essentie is van wat je doet.

Succesvol
Na 3 jaar kon ik wel zeggen dat mijn bedrijf succesvol was, mijn droom was uitgekomen. Eigenlijk al eerder maar ik ging zo hard en was zo druk dat ik het niet eens doorhad. Op dat punt besloot ik dat ik het anders wilde doen. Ik had het TE druk, kreeg stress als mijn mobiel ging (niet gezond) en dat had het nodige effect op mijn gezondheid. Daarnaast besefte ik dat mijn dromen ‘op’ waren. En nu? Hoe vind ik een nieuwe droom? Waar wil ik heen met mijn bedrijf?

Social Media Canvas
Inmiddels was social media meer geïntegreerd in de maatschappij dus hoorde ik vooral: “Ik ben al actief op social media, maar doe maar wat”. Ik besloot minder op het uitvoerende te gaan zitten en vooral op kennis/ervaringsoverdracht. Scheelde mij een hoop tijd en energie als ze het zelf zouden doen. Ik ontwikkelde het Social Media Canvas dat ondernemers meeneemt om in 12 stappen zelf een social media strategie uit te laten werken op 1 vel papier. Daar werk ik nog steeds veel mee.

Ondernemen
Ook ontdekte ik in deze periode dat ik heel graag meer met het ondernemerschap bezig wilde zijn. Mensen inspireren om ook dat te gaan doen wat ze het liefste doen. Daar kwamen de overtuigingen “maar wie ben ik nou om dat te gaan vertellen” en “je hebt helemaal geen business opleiding”. Ik nam ze voor lief en dacht ik ga gewoon aan de slag en oefenen. Pilots draaien. Ik had immers de wel de nodige ervaring en van daaruit kon ik gaan werken.

Coaching
Eenmaal bezig met social media en het ondernemerschap, merkte ik op dat veel ondernemers ‘remmende stemmetjes’ hebben. Vooral als het gaat om het bepalen van je tarieven, zoals “gaan ze dat er wel voor betalen?” en het stukje online zichtbaar zijn: “er zijn al zoveel anderen die…”. Ik besloot me verder te ontwikkelen op gebied van (intuïtieve) coaching, om ook in dat stukje mindset de nodige begeleiding te kunnen geven.

Het is altijd vakantie
Toen ik in een vakantie een week nodig had om gezellig te worden, ging er bij mij een knop om. Ik nam een besluit en zei: “vanaf nu is het altijd vakantie”. Werkte uit wat dit voor mij betekende en maakte de vertaalslag in mijn aanbod. Het Flow-jaartraject, de Mastermind-weken en de Boost-dagen ontstonden. Allemaal ontstaan om écht de diepte in te kunnen duiken en zowel strategisch als praktisch aan de slag te kunnen gaan. Alles kwam samen. In het moment kan ik uit mijn spreekwoordelijke rugzak pakken wat diegene nodig heeft. Ideaal.

Creatietijd
Met mijn nieuwe ‘het is altijd vakantie’ aanbod, creëerde ik tevens een ‘babyproof’ bedrijf. Want ja, we hadden een kinderwens dus besloot k daar vast rekening mee te houden. Als we zwanger mochten worden dan wilde ik ook echt tijd voor ons kindje hebben en er echt ‘zijn’. Met daarbij ook de essentiële wens om vooral véél creatietijd te hebben. Ik zit altijd al vol ideeën (de naam iDees komt ergens vandaan), voelde dat er meer in mij zat en wilde mezelf daar ruimte voor gunnen om daar uiting aan te geven.

Ondernemersacademie
Omdat ik continue tijdens live-momenten steeds weer hetzelfde aan het vertellen was, besloot ik mijn trainingen te gaan digitaliseren. Leuker voor mij, extra voor de klant en zo konden we de waardevolle live-tijd besteden aan andere zaken. Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil ontstond. Ik ontwikkelde mijn eerste grote online programma’s: Bouw je bedrijf rondom jouw leven (hoe jij het liefste wil leven en aanbod gecreëerd uit je eigen levenservaring), Samen werken aan jouw social media (inzetten op een manier die bij jou past om klanten te trekken die bij jou passen) en Samen werken aan jouw online diensten (om je impact te vergroten en meer vrijheid te ervaren).

Ondernemen zoals ik dat wil
In de naam van de ondernemersacademie komt veel samen: Ondernemen zoals ik dat wil. Het gaat voor mij over de dingen doen op je eigen manier. Écht zoals jij dat wil. Vanuit je kern. Vanuit je hart. Vandaaruit is het puur, heb je zuivere intenties en werk je missiegedreven. Het gaat om iets wat groter is dan jij. Iets wat je ook zou doen als je er geen geld voor zou krijgen. Het is iets puurs en zuivers. Combineer dit met je talenten, passies, kwaliteiten en de hele mikmak en je zet een uniek bedrijf neer op je eigen authentieke manier en trekt daarbij ook heel specifiek die klanten aan die echt bij jou passen. Dé ingrediënten voor een magische samenwerking en impactvolle resultaten.

Bewust ondernemen
Doordat we onze maatschappij zo gewend om ons aan te passen aan hoe de dingen van ons verwacht worden, zijn we geneigd om de dingen te doen zoals iedereen ze doet. Anders val je op en dat is spannend. Veel mensen zijn zich hier helemaal niet bewust van. Ze denken er simpelweg niet over na. Te druk met rennen, vliegen en opstaan. We ‘gaan’ op de automatische piloot. Vergeten te checken of dat wat we en hoe we het doen ons nog steeds happy maakt. Past het nog wel bij wie we zijn met alle groei die we doorgemaakt hebben?  En past het nog steeds bij je leven zoals je het wil leven? In alles wat ik doe, zowel offline als online, probeer ik ondernemers hiervan bewust te maken. Jij kunt kiezen. Jij staat aan het roer.

Dromen
Door de jaren heen heb ik ontdekt dat ik in alles wat ik doe altijd bezig ben met dromen, liefst GROOT dromen. Ook mijn eigen naam komt ergens vandaan: Désirée (desire) gaat over wensen en verlangens. Om te weten wat je ondernemersdroom is, heb je te voelen wat je wil. En ook dat blijkt voor veel mensen een dingentje: hoe voel je nou wat je echt wil? Vaak zitten we zo in ons hoofd en krijgen we zoveel prikkels en verliezen we ons in het ‘doen’, waardoor voelen lastig is. En als we het dan al lukt om bij dat gevoel te komen zit er vaak ook nog een hardnekkige laag van overtuigingen overheen die ons klein houden.

Doen
Als je die dromen dan helder hebt is het tijd om een koers uit te zetten, een plan te maken en vooral lekker stappen te zetten. Het gaat over durven en vooral DOEN. Gaan met die banaan, ik en er dol op. Eigenlijk ben ik er wat te goed in, want soms ben ik zo aan het gaan met die banaan dat ik belangrijke signalen mis, over mijn eigen grenzen ga en als het even tegenzit ook nog eens hartstikke inefficiënt bezig ben. De actie komt vanuit een gevoel van controle willen hebben, misschien wel uit angst en tekortgedachtes. Vanuit verkramping. Met daarbij een belangrijke onhandige aangenomen overtuiging: “ik moet hard werken voor mijn geld”.

Geen ruimte voor je shit
Door de snelheid van de maatschappij, de vele prikkels die we te verwerken krijgen en de verwachtingen die we van onszelf hebben (iets met de lat lekker hoog leggen), zitten we veel in ons hoofd. Misschien is het altijd maar doorgaan je ook voorgeleefd door je ouders? Of ben je door een traumatische ervaring op de ‘vlucht’ gegaan? Door altijd maar bezig te zijn heb je geen ruimte om te voelen en dat is wel zo gemakkelijk. Scheelt hoop shit die je niet hoeft aan te gaan. In mijn geval is het de combinatie van dit alles. Je leest hier o.a. meer over in mijn blog “Seksueel misbruik: leven met een groot geheim”. Er zijn veel elementen die er, vaak onbewust, voor zorgen dat je gemakkelijk in die doe-stand schiet. Ook dat is iets waar ik veel ondernemers mee zie worstelen.

Vertragen en genieten
Ik leerde hoe belangrijk het is om stil te staan. Te vertragen. In het ‘nu’ aanwezig te ‘zijn. Te ontprikkelen, de ruis weg te halen en zo een verwonderende helderheid te krijgen. Spannend en enorm waardevol. Want met de ruimte die ontstaat, krijg je inzichten, ontdek je (onhandige) patronen, komen er antwoorden in je naar boven én zijn er ook emoties die aan de oppervlakte komen. Emoties waar je lang geen aandacht hebt gegeven, omdat dat je beter uit kwam of omdat je er geen tijd voor had. Het oordeel en de verwachtingen zwakken af en daardoor ervaar je ook die positieve gevoelens waardoor je beseft hoe rijk je eigenlijk bent en hoe f*cking trots je eigenlijk op jezelf mag zijn. <3

Transformatie en groei
Naast het dromen en het doen word ik ook vooral heel blij van de hobbels die je onderweg tegenkomt en die uit de weg te helpen. Beren van de weg te knuffelen, in mogelijkheden te denken, flinke portie positiviteit, comfortzones oprekken en mindsets te shiften. Door de weerstand te onderzoeken krijg je inzichten en daar zit groei en vertrouwen. Transformatie. I love it. In alles wat ik wat er op mijn pad komt vraag ik mezelf af: waarom overkomt mij dit? Wat heb ik hiervan te leren? Zo ontzettend waardevol. De ziekte van Lyme heeft mij écht leren vertragen en vanuit overgave te leven. Ik kan nu lanterfanteren tot de max en sta in een lagere versnelling. De ander heeft er een bun-out (of sommige meerdere ;-)) voor nodig om te ontdekken wat er anders mag.

Mannelijke en vrouwelijke
In de afgelopen jaren heb ik ondertussen een behoorlijk gevecht gehad met mijn mannelijke kant. Die ratio-doe-kant. Kon ik niet iets vrouwelijker zijn in alles wat ik doe? Iets meer voelen en zijn, in plaats van denken en doen. Ik was druk met het feit dat ik niet goed kon voelen, dat ik niet stil kon zitten en mezelf afvragen HOE ik dat dan moest doen. Die rust vinden. Enorm veel dingen gedaan die me hierin hebben geholpen en elke keer was het antwoord iets in de trant van ‘zijn’. Zijn met wat er is. Loslaten. Overgave.

Intuïtie en voelen
Door dat ik zo druk bezig wast met het afwijzen van die mannelijke kant, die by the way super handig is om in het ondernemerschap te hebben, had ik niet eens door dat mijn vrouwelijke kant eigenlijk ontzettend ontwikkelt is. Eigenlijk deed ik voor ik de strijd kreeg, al heel veel intuïtief in het ondernemerschap, maar was ik ver weg van mijn eigen natuur en de strijd leidde me af van de kern. Mooie verstrikking. Die ik overigens ook bij veel ondernemers om me heen zie. Zoveel mensen die zich er bewust van zijn dat ze wel meer vanuit dat voel-stuk willen ondernemen, maar HOE dan? 😉 We willen het vaak vanuit het weten oplossen, vanuit het hoofd. Maar daar zit overall het antwoord niet.

Achteroverleunen
Ik merkte op dat veel ondernemers best wel meer achterover willen leunen, maar heel erg zoekende zijn. Hoe kom je in de vredesnaam in die modus als je altijd zo gewend bent om lekker door te rammen? En als je dan een keer geen zin hebt, hoe sta je jezelf dan toe om ook gewoon even niets te doen? Uberhaupt nietsen, wat is dat eigenlijk? Maar ja, soms kan het ook zo zijn dat je geen zin hebt om iets te doen omdat je het eigenlijk best wel spannend vindt om het te doen én je misschien dus beter even door kunt zetten.  Help, hoe vind je hier je weg in?! Het is een zoektocht maar niet onmogelijk.

Het komt op mijn pad
In de afgelopen 7 jaren heb ik deze reis gemaakt en heb veel gedaan wat mij verder geholpen in dit proces. Er kwamen dingen op mijn pad die ik aangegrepen heb, want ik had inmiddels de signalen leren zien. Dingen komen niet voor niets voorbij en ik voel inmiddels wanneer iets resoneert zoals ze dat dan zeggen. Dat geeft een fijn gevoel en klopt eigenlijk altijd. Zo ben ik bv via via in aanraking gekomen met Yoga Nidra: een vorm van slaapyoga waarbij je stil ligt en je mind lekker bezig gehouden wordt. Even simpel gezegd. Net wat voor Dees want dan heeft je hoofd wel lekker wat te doen terwijl je lichaam diep ontspant. Het is een van de vele dingen die mij enorm geholpen hebben.

Je natuurlijke ritme
In een wereld waar altijd alles maar doorgaat, zijn we behoorlijk van ons eigen natuurlijke ritme verwijderd. Ver van de natuur met het licht waarbij we altijd ‘dag’ kunnen creëren. Op vaste dagen en tijden werken, week in week uit. Het helpt mij altijd om een week alleen weg te gaan en alle kaders los te kunnen laten. Het brengt mij dichter bij mijn eigen natuur en ik kom in een flow. Het is een energie van waaruit het stroomt en heel gemakkelijk gaat, in plaats het gevoel dat je ergens aan trekt. Want zodra je dat gaat doen, kost het vaak energie of blokkeer je de stroming zelfs waardoor de spiraal de verkeerde kant op gaat.

Terugkomende patronen
Als bezige bij blijft het een ongoing proces van balanceren. Enerzijds verander je de aard van het beestje niet zomaar en dat hoeft ook helemaal niet. Het gaat juist om die beide kanten; die doe-modus is net zo waardevol. Zonder de doe-modus blijf je aan het dromen en kom je geen klap verder. Anderzijds kun je wel patronen tegenkomen die je simpelweg in de weg zitten. Ook dit hoor ik de laatste tijd regelmatig om mee heen: “Ik heb al zoveel werk gezet, wanneer ben ik er nou eens klaar mee”. Zodra je even minder lekker in je vel zit, kan het weer ‘toeslaan’ en ‘moet’ je er blijkbaar weer wat mee. Het is de kunst hoe je er mee omgaat: vanuit hardheid en afwijzing of vanuit verwondering en zelfdliefde.

Ondernemen vanuit flow
Inmiddels is het wel tijd voor een volgende verdiepingsslag in mijn bedrijf. Ik ben verschillende online trainingen aan het ontwikkelen om andere ondernemers ook te inspireren om vanuit hun gevoel en intuïtief te ondernemen. Want ik weet inmiddels dat je klanten aantrekt die op jou lijken en wat mij helpt, anderen ook kan helpen. Ik deel mijn kennis en ervaring graag, o.a. door het ontwikkelen van de training Yoga Nidra Ontspannen ondernemen en Ondernemen op het ritme van de maan. Stuk voor stuk ontwikkel ik programma’s die je, op verschillende manieren, helpen om dichter bij jouw kern te komen en vanuit daar te gaan ondernemen en zo zelf ook meer ontspanning en flow te ervaren in het ondernemerschap.

Aanstekelijk enthousiasme
Van de social media, naar het ondernemerschap, naar het coaching en nu naar het komen tot die kern. Zowel in dit verhaal, als in mijn bedrijf, maar ook in wat ik met andere ondernemers ‘te doen heb’. Zo voelt het. Het komt allemaal samen. Mijn talenten, kwaliteiten, passies. Mijn opleiding en opgedane kennis. Mijn levenslessen, inzichten en ervaringen. Met de opleiding tot Holistisch Transformatie therapeut raak ik die essentie. Die essentie om bij mijn kern te komen maar ook anderen te leren hoe ze daar komen. Maar ook om de blokkades vanuit de kern aan te pakken en te transformeren. Ik ben er zelf zo van onder de indruk. In mijn IGTV serie Dees op Spiri-wiri reis kun je er meer over horen en zien.

Alles komt samen
De holistische aanpak, ik hou ervan. Het contact maken met jezelf en alles wat je in je hebt. Bewust aan de slag met je gedachtes. Het in de ogen kijken van de blokkades en dat wat er in de weg zit. Transformeren wat er getransformeerd mag worden. Het contact maken met je onderbewustzijn en alle wijsheid die we in ons hebben. Het leven van je volle potentie: uiting geven aan alles wat je in je hebt. Maar wel vanuit die zuiverheid, omdat je voelt dat je het te doen hebt. Niet om het geld verdienen, maar om het van betekenis willen zijn. Het ondernemen. De energie van de maan. Stilstaan, vertragen en gaan met die banaan.

Moeiteloosheid en flow
Als je vertrouwd dat alles wat je doet goed is, als het maar vanuit zuiverheid komt, dan komt het ook goed. Dat vertrouwen zorgt ervoor dat je veel meer ontspannen kunt ondernemen, dat je dichter bij jezelf kunt blijven en veel meer flow ervaart. Het is die combinatie van uiting geven aan die mannelijke doe-modus en die vrouwelijke voel-modus. Als je daar die balans in kan vinden en behouden, dat is dan weer de volgende uitdagingen, dan lijkt het alsof alles je toe komt vallen. Je lijkt er weinig voor te hoeven doen. Het gaat over moeiteloos ondernemen. Wat een rust en ontspanning geeft dat. <3

Vertrouwen
Mijn puzzelstukjes zijn met deze laatste ontwikkelingen op z’n plek gevallen. Het klopt en met terugwerkende kracht kan ik die ‘dots’ wel met elkaar verbinden. Helder verhaal. Wel een beetje lang geworden 😉 maar ook hierin heb ik vertrouwen. Diegene die het lezen zijn vast diegene die het te lezen hebben, waarschijnlijk ook die personen die met dezelfde thema’s worstelen én de personen die ook dolgraag meer vanuit ontspanning willen leren ondernemen. Hopelijk heb ik je kunnen inspireren om weer een volgende stap te zetten. Of misschien ben jij wel diegene waarmee ik in de tent ga stappen. Midden in de natuur. Met een vuurtje erbij. Een ondernemersvuurtje.

Het ondernemersvuur
De naam het “Ondernemersvuur” kwam een paar jaar terug op mijn pad. Ik wist dat ik iets wilde met ondernemers en een vuurtje. Samen ZIJN. In een setting waar je 100% jezelf mag zijn. Waar alles mag zijn, zonder oordeel. Samen in de meest pure vorm. Waarbij het ook gaat om het vuurtje dat je in je hebt. Jouw ondernemersvuur. Die je misschien nog te vinden hebt, meer aan zou willen aanwakkeren en die je kan over doen slaan door je aanstekelijke enthousiasme.

Jaartraject
Door de maanopleiding die ik heb gedaan, is het me helder geworden. Het gaat een jaartraject worden. Die start op 2 april, rond de eerste Nieuwe maan van de jaar-maancyclus. De maan in Ram. Het heeft zo moeten zijn. Het is het moment om plannen te maken voor het jaar én om met nieuwe dingen te beginnen. Gedurende het jaartraject gaat de maan helpend zijn om dichter bij je eigen natuur te komen. Hoe en wat, leg ik je nog uit. Het werkt simpel en is enorm krachtig. Daarnaast wil ik van alles met je ‘doen’ wat mij heeft geholpen om meer vanuit die vrouwelijke energie te ondernemen. Zodat jij leert hoe je vanuit intuïtie en flow kunt ondernemen. Op een ontspannen manier, waarbij het vrouwelijk een het mannelijke in balans is. Ik gun het je zo. Het is zo heerlijk als je de dingen kan laten ontstaan door het ruimte te geven in plaats van hard te werken.

Volg je gevoel
Mocht je voelen dat je hier wat mee wil, dan is het fijn om alvast even wat meer informatie te krijgen. Dus hierbij. We komen 10 keer samen rond de Nieuwe maan. Dit zijn live-dagen in Onnen (Groningen), op een heerlijke plek in de natuur, in die tent én met dat ondernemersvuurtje. Alleen dat is al een feestje als je het mij vraagt. Lekker een dagje tijd voor jou en je bedrijf. Maar niet vanuit die actiemodus, maar vanuit ontspanning. Want ook daarin zit groei. Daarnaast heb ik een aantal online programma’s die je erbij krijgt zodat je thuis de nodige verdiepingsslagen kunt maken als je dat fijn vindt. En iedereen krijgt daarbij twee één op één sessies waarvan de invulling te zijner tijd gaan bepalen. Je kunt hierbij denken aan een reading om antwoorden te krijgen op vragen waar je mee worstelt of blokkades uit de weg te helpen door middel van een transhealingsessie.

Het komt zoals het komt
Op het moment van schrijven heb ik de tekst over het jaartraject nog niet af. Het is nog niet klaar. Dit levert gedachtes op als: “je moet nu wel opschieten want het is al bijna 2 april”, maar daar luister ik niet meer naar. Het is dat stemmetje dat aanzet tot handelen vanuit angst in plaats van vertrouwen. Vanuit die energie wil ik niet iets lanceren. Ik laat het komen zoals het komt en ik zie het wel. Ik laat de uitkomst los en vertrouw dat we met een mooie groep samen gaan komen én dat de tent met alles er op er dan is. Ik focus op de essentie, wat ik te doen heb. Tuurlijk, best spannend. Maar het voelt zo kloppend dat ik er in geloof. Ik laat het ontstaan zoals het traject ook ontstaan is en dit is precies wat ik graag over wil dragen. <3

Money-mindset
Wat moet dat dan gaan kosten? Geld is zo’n lekker thema om te ontdekken hoe het zit met jouw angsten, uitdagingen, zelfwaarde en noem maar op. Je gedachtes over geld vertellen veel over hoe je in het leven staat, hoe je met de dingen omgaat én verklappen soms ook waarom het blokkeert. Interessant om te onderzoeken wat er bij je gebeurt als ik vertel dat dit traject 2000,- euro gaat kosten, exclusief btw. Een introductieprijs omdat dit de eerste keer is. Volgend jaar zal het meer richting het tarief van het Flow-jaar gaan. Roept dit direct belemmerende overtuigingen op? “Zo die durft” of “wat een geld” of “dat heb ik er niet voor over, allemaal interessant om te onderzoeken. Vaak geven we gemakkelijker geld uit voor een ander, ik deed dat wel altijd. Maar wat als alles in jezelf roept dat dit echt is wat je nodig is? Wat remt je dan om het jezelf te gunnen? Goed om te weten: ook dit een thema die voorbij gaat komen in het jaartraject. Dus merk je dat dit bij jou een thema is waar je aan wil werken, mooie oefening om in jezelf te investeren en er mee aan de slag te gaan.

Dikke JA IK WIL!
Binnenkort, als het even wat droger is, ga ik een proeftent opzetten om te kijken of deze past bij mijn wensen. Dan kan ik ook een betere inschatting maken van het aantal plekken die ik beschikbaar kan stellen voor dit bijzondere traject. Er zijn sowieso 6 plekjes en ik wil max een groep van 10, dus meer dan dat gaan het er sowieso niet worden. Voel je een dikke vette JA en ben je er uit dat je mee wil doen? Laat het me weten door te appen of bellen naar 06-43456343 of mail even naar info@ideesonline.nl. Twijfel je of het wat voor je is maar vind je het fijn om even te overleggen of heb je nog vragen? Laat het me weten, dan denk ik met je mee.

Ik kijk er ontzettend naar uit om samen op ‘reis’ te gaan. Zo benieuwd hoe we het met elkaar gaan ervaren. Het gaat sowieso een bijzonder jaar worden, dat voel ik aan alles. Met vlinders in mijn buik geniet ik van de voorpret. We gaan er een mooie transformatiereis van maken. <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten