Mastermind campingeditie 2021

Mastermind-week – Campingeditie

Hou jij van de natuur, ben jij graag buiten, hou je van kamperen én heb je zin om deze zomer jouw bedrijf een boost te geven? Laten we samen een oerknal maken tijdens de campingeditie van de Mastermind-week.

De campingeditie van de Mastermind-week is eigenlijk de back to basic versie van de ‘originele’ Mastermind-weken die ik eerder georganiseerd heb. In plaats van in een villa met alle luxe, zitten we heerlijk in onze eigen tentjes midden in de natuur op onze eigen ‘natuurcamping’ in Onnen (Groningen). Oeh, ik word er al blij van als ik er aan denk.

Jouw groei-to-do’s

Veel ondernemers werken volop IN hun bedrijf en weinig AAN hun bedrijf. Oke, soms zijn er genoeg plannen om AAN hun bedrijf te werken, maar ja….die zakken ook gauw weer naar beneden op de to-do-list als er andere acties op je pad komen. We kennen het allemaal wel. Vaak gaat het dan ook om acties waar je zelf nog niet zoveel kaas van hebt gegeten en eigenlijk wel wat hulp bij kunt gebruiken van iemand die er vol in zit. Of je maakt het niet belangrijk omdat je wel weet dat het goed zou zijn, maar het gewoon niet zo leuk vindt. Arg, uitdaging!

Samen knallen

Tijdens de Mastermind week ga je samen met met mij en een groep ondernemers aan de slag met het werken AAN je bedrijf. Want hoe vaak wil je eigenlijk allemaal acties oppakken en komt het er niet van? Zonde, want in die acties zit vaak groeipotentie. Gevolg is dat je maar op hetzelfde spoor door blijft hobbelen. Maar wat als je nou opeens vijf dagen reserveert om aan je bedrijf te werken? En aanspraak kan maken op mijn kennis en ervaring over online, ondernemen, social media, mindset, plannen en selfcare? Plus ook nog eens met andere ondernemers die jou kunnen inspireren.

Je bedrijf laten groeien

Elke ondernemer die zijn of haar bedrijf een boost wil geven, komt uit op een paar basisthema’s. Als jij je bedrijf wil laten groeien, kun je b.v. kijken naar jouw onderneming en hoe je daarin je plannen kunt aanscherpen. Hoe kun jij nog meer gaan ondernemen zoals jij dat wil zodat je meer klanten aan kunt trekken, een grote groep in dezelfde tijd kan bereiken of diensten kunt ontwikkelen om passief inkomen te creëren? Het is de kunst om te kijken hoe jij nog meer kan afstemmen op jezelf, zodat je echt een uniek bedrijf met bijbehorende producten/diensten in de markt kan zetten waar jouw doelgroep niet meer omheen kan.

Veranderen van je mindset

Soms zit de groei op het gebied van mindset. Misschien geloof je niet in je eigen plannen? Of geloof je wel in je ondernemersdromen, maar twijfel je diep van binnen of jij het wel kan? Vaak zijn het de diepgewortelde overtuigingen die ons blokkeren in het ondernemerschap. Je hebt het gevoel dat je niet goed genoeg bent en gaat daarom b.v. steeds maar weer nieuwe opleidingen doen. Of je vind (onbewust) dat jij het geld niet waard bent waardoor het ook niet gaat lopen. Of je vind het lastig om jezelf en je bedrijf in de picture te zetten, want het gaat niet om jou. Maar als jij je doelgroep wil bereiken en je daarmee wil verbinden, is het wel belangrijk dat ze een beetje gevoel hebben bij wie jij bent en wat je in je mars hebt.

Inzetten van online media

Ook kan de groeiremmer zitten op het zichtbaar maken van jezelf en je bedrijf. Laten weten en zien wie jij bent en wat je doet. Er zit zoveel kracht in. Want zo kan jouw doelgroep je leren kennen, zich in jou en je verhaal herkennen en daarmee een match voelen met jou met als gevolg dat er een klant uitrolt. Persoonlijke verhalen en foto’s werken nog altijd het beste. Daarnaast is het ook belangrijk om jouw aanbod ook echt voorbij te laten komen en niet te bang te zijn dat je een commerciële spammer bent. Er zijn zo ontzettend veel mooie manieren om je aanbod op een sociale manier te promoten. Je moet alleen even weten hoe. Dat kun je o.a. tijdens de Mastermind-week leren.

 

Tips om je bedrijf te laten groeien

Samen werken aan jouw bedrijf

Tijdens de Mastermind-week gaan we vijf dagen samen werken AAN jouw bedrijf. Het is geen standaard programma, maar we gaan heel concreet kijken waar bij jou de groeipotentie zit. Zo kunnen we samen kijken hoe jij daar tijdens de week een grote stap in kan maken. Het maakt niet uit of je nou starter bent en met je ondernemersplan aan de slag wil, al jaren bezig bent en je plannen wil aanscherpen of dat je die basis als een huis hebt staan en vooral aan de slag wil met online acties. Jij gaat aan de slag met datgene wat in jouw bedrijf aandacht vraagt.

Creëren vanuit flow

Elke ochtend, tenzij jullie andere wensen hebben, gaan we met elkaar om tafel om te sparren over de onderwerpen die bij jullie spelen. Zo kunnen we het gezamenlijk over een thema hebben waar iedereen mee aan de slag wil, maar het kan b.v. ook dat jij je eigen thema in de groep gooit en dat de rest met jou mee denkt. Verder heb je helemaal vrij spel om te gaan creëren zoals jij dat wil. Het idee is vooral dat je lekker vanuit flow gaat ondernemen. Als jouw inspiratie om 5 uur komt, ga je dan aan de slag. Ben je meer een avondmens, dan ga jij lekker knallen tot 23 uur en ga je ‘s middags lekker naar het bos of op het terras. Het kan allemaal. Je doet het lekker zoals jij dat wil, want vanuit die vibes ontstaat het mooiste werk.

Frisse blik naar je bedrijf

De ervaring leert dat het heel fijn is om even uit je eigen omgeving te zijn en vanaf een afstandje en met een frisse blik naar je bedrijf te kijken. Wat ben je eigenlijk allemaal aan het doen? Waar werk je naar toe? Klopt die koers nog wel? Door te verblijven in de natuur kun je lekker ontspannen, lekker opladen en vooral ook ontprikkelen. Door deze rust zal de ruis in je hoofd vervagen waardoor je de dingen helderder gaat zien. Dat geeft direct de ruimte om de meest waardevolle inzichten te laten ontstaan. Die komen vaak op de momenten dat je het niet verwacht én je vooral ook even niet bezig bent met je bedrijf.

Ontspannen ondernemen

Door de jaren heen heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om die actiegerichtheid van het knallen, te combineren met het vertragen en stilstaan. Omdat je opeens een hele week alle ruimte hebt om aan je bedrijf te werken, heb je automatisch ook veel tijd over voor jezelf en om te doen waar je zin in hebt. Je kunt heerlijk met of zonder laptop een terrasje pakken in Haren of Zuidlaren. Hou je van wandelen? Dan kun je hier ook volop genieten want met een paar minuten lopen ben je in het bos. Heb je zin in een potje mediteren of Yoga (Nidra) dan pak je een matje en zoek je buiten een plekje of maak je gebruik van de ‘chillkamer’.

Onze natuurcamping

We verblijven helemaal achterop het terrein aan de Mottenbrink in Onnen. Dit is de plek waar wij samen met mijn ouders, zus en zwager een oude zorginstelling gekocht hebben. Er zit een groot weiland bij waar wij heerlijk kunnen vertoeven en wat we voor de gelegenheid  ‘onze natuurcamping’ noemen. Een heerlijke beschutte plek om te verblijven, midden in de natuur en tussen de hertjes en hazen. Als we zin hebben steken we ‘s avonds het vuur aan en warmen we ons lekker op en delen we mooie verhalen. Net waar we zin in hebben. Overdag, of wanneer je maar wil, kun je gebruik maken van de workshopruimte, kantoor en de (kantoor)tuin. Uiteraard ook van het toilet en de douche. 😉

Hou je niet van kamperen?

Lijkt het je fijn om erbij te zijn en heb je geen zin om te kamperen? Dan hebben we voor twee deelnemers nog een andere mogelijkheid. Op het terrein hebben we onze nieuwe studio Villa Delphia beschikbaar. Een fijne hippe plek met heerlijke bedden, fijne douche en een klein keukentje. Meerprijs per persoon is 250 euro. Als je als enige hiervoor kiest heb je geluk en heb je een plekje voor jezelf. Het kan ook zijn dat je de studio met iemand anders deelt. Ook gezellig. 🙂 Je kunt je dan in die ruimte terug trekken wanneer je er behoefte aan hebt en eet e.d. gewoon lekker met ons mee uiteraard.

 

Mastermind campingeditie

Foto van het veld, gemaakt in 2018. De tentjes komen nóg verder achter in het land en we gaan nog even maaien 😉

 

Gaan met die banaan

Lijkt het jouw fijn om jezelf en je bedrijf echt even belangrijk te maken? Wil jij graag een oerknal maken en je bedrijf een boost geven? Vind jij het een fijn idee dat je gebruik kan maken van mijn kennis/ervaring en op mij en de groep terug kan vallen als je even niet weet hoe je verdere stappen kunt zetten? En vind je het een heerlijk vooruitzicht om deze zomer er even tussen uit te gaan naar het groene Onnen? Je bent van harte welkom. Gaan we er samen een fijn ondernemend kampeerfeestje van maken.

Mastermind-week – campingeditie

De investering voor deze inspirerende en productieve week is €1000,- exclusief btw. Hiervoor krijg je:
– Verblijf van 10 t/m 15 september
– Alle maaltijden en tussendoortjes (ook gluten-, lactose-, koemelkvrij en vega(n))
– We eten biologisch en veel vega (we koken samen)
– 5 sparringssessies van een dagdeel
– Praktische support waar nodig<strong>
– Onbeperkt toegang tot de Mastermind-Facebook-groep.
Weekplanner voor ondernemers 
Social Media Canvas

Praktische informatie

Voor het overzicht nog even de nodige informatie op een rij.

– locatie Mottenbrink in Onnen
– aankomst 10 september rond 16 uur
– vertrek 15 september rond 19 uur
– je neemt je eigen tent en slaapspullen mee.
– of je boekt voor 250 extra de studio (2 plekken waarvan nog 1 beschikbaar)
– maximaal 6 deelnemers per week

Jippie, ik wil meedoen!

Ben je er uit en wil je graag deelnemen of twijfel je nog omdat je niet zeker weet of het wat voor jou is? Stuur me even een berichtje of bel mij op 06-43456343. Dan kunnen we het er even over hebben en even kennismaken.

Aanmelden Mastermind-campingeditie [week 1] Aanmelden Mastermind-campingeditie [week 2]

 

Slider iDees gaan met die banaan

Voorbeelden en ervaringen van andere deelnemers

Om je een beetje beeld te geven bij wat je zou kunnen doen in zo´n week een paar voorbeelden met daarbij o.a. een paar video’s en verhalen van deelnemers die mee naar het buitenland zijn geweest. Iets andere setting, maar de kracht van de week blijft hetzelfde.

Voorbeeld 1: Social Media Plan en inplannen van berichten
Je kunt het inzetten om een social media strategie uit te zetten zodat je effectief en efficiënt aan de slag kan met social media om b.v. je naamsbekendheid te vergroten. Om vervolgens na het uitzetten van die strategie, direct ook formats te maken voor je updates en teksten te gaan schrijven. Hiervoor kan ik je de tools aanreiken en schrijftips geven. Vervolgens kun je voor de komende maanden direct e.e.a. in (leren) plannen zodat je hier 1 keer per kwartaal voor gaat zitten en je verder lekker kan focussen op je bedrijf.

Voorbeeld 2: Ontwikkel je eigen online programma 
Misschien heb je al tijden plannen om een online programma te ontwikkelen maar weet je niet zo goed hoe je die qua inhoud op moet bouwen en mis je ook de praktische kennis. Dan kun je deze week gebruiken om een online programma uit te werken en een academie in te richten of bepaalde software programma’s in te richten. Eventueel kun je ook een social media lanceer campagne voorbereiden en inplannen zodat je los kan gaan met de promotie.

Voorbeeld 3: Je ondernemersplannen aanscherpen voor meer flow
Er zijn best veel ondernemers die gewoon maar begonnen zijn zonder heel concreet na te denken over hun aanbod: welke diensten heb je, hoe zit het met de prijsstelling en wie is nu jouw doelgroep? Waar zitten jouw kansen om gerichter te gaan promoten zodat je meer klanten krijgt? Ook dat kan goed een thema zijn waar je mee aan de slag kan. In eerste instantie kun je dan werken aan je bedrijfsstrategie om vervolgens te gaan kijken hoe je de vertaling gaat maken naar je (online) communicatie zoals je website en socials.

Voorbeeld 4: Het uitwerken van een marketingfunnel
Je kunt de week ook heel goed gebruiken om een weggever te maken zoals een e-book, om vervolgens daar een ‘funnel’ om heen te bouwen. Na het aanvragen van het e-book, laat je automatisch mailtjes versturen zodat je potentiële klant steeds meer over jou te weten komt en ontdekt dat ze bij jou op het juiste adres zijn en klant worden. Eventueel kijken we hoe je dit qua inhoud in kan vullen en hoe je dit praktisch kunt doen, zodat je na die week alles hebt staan. Zo kun jij op een passieve manier klanten gaan werven.

Voorbeeld 5: Lekker zien wat op je pad komt
Je kunt je ook helemaal overgeven aan de week en er op vertrouwen dat datgene wat zich aandient, de bedoeling is om mee aan de slag te gaan. Als je een doel voor ogen hebt, komt het idee vanzelf tijdens de sparringssessies of op een moment dat je juist even niets doet. Mooie inzichten krijg je sowieso. Wie weet ga je wel aan de slag met het ombouwen van je website, ga je een webshop maken of ontstaan er andere toffe ideeën waar je mee aan de slag kunt gaan.

Ervaringen van andere deelnemers
Lees het verhaal van Gina Scharf “5 volle dagen AAN je bedrijf‘ werken of het verhaal van Renee “Tijd voor focus in mijn bedrijf“. Ook Emilie en Ed deelden hun verhaal n.a.v. de Mastermind-week in Spanje “Ondernemen en de kracht van samenwerken‘ en “Succesvol ondernemen en blijven investeren in groei“.

 

 

Over Desiree

Misschien lees je dit wel en denk je, leuk verhaal en klinkt goed…maar wie regelt dit nou eigenlijk allemaal? Nou dat ben ik, Désirée, 35 jaar en dik 8 jaar onderneemster. Ondernemen zit in mijn bloed. Van jongs af aan regelde ik al van alles en bedacht ik manieren om geld te verdienen. Iets met een appel verkopen en daar snoepjes voor terugkopen 😉 je moet wat als je geen snoep mocht pakken van je moeder haha. Nou goed. Toen ik 14 was wist ik al dat ik wilde ondernemen en toen ik na mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen niet aan de baan kwam, zette ik de stap en begon ik voor mezelf met mijn bedrijf iDees online.

Ik heb voor veel bedrijven de social media verzorgd van het uitzetten van strategieën tot aan het volledig beheren van alle profielen. Ik was altijd voor mijn klanten het communicatiemeisje die van alles op kon pakken; van websites maken tot aan teksten schrijven, van nieuwebrieven versturen tot aan het ontwerpen van flyers en het maken van video’s. Al met al heb ik heel wat praktische ervaring om je mee op weg te helpen op gebied van (online) communicatie. Inmiddels doe ik geen uitvoerend werk meer voor andere ondernemers maar doe ik nog steeds alles voor mijn eigen bedrijf, zodat ik lekker bij blijf.

Ook zit mijn expertise op het gebied van mindset, selfcare en plannen. Ik hou van een positieve mindset en vind het super interessant om samen te kijken waar bij jou de blokkade zit (wat voor jou natuurlijk niet zo leuk is) waardoor jij maar niet dichter bij je ondernemersdromen komt. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen als ondernemer, want daar ligt de basis van de flow in je bedrijf. Ook daarin inspireer ik je graag. Én plannen, ja, ik hou er van. Niet dat ik me er zo goed aan kan houden haha. Maar ik kan je goed helpen om groot te denken, je groeistappen concreet te maken en vooral de focus terug te krijgen en te behouden.

Dees in een notendop. Ik kan nog uren doorschrijven. Maar ik vind het al een behoorlijk kapittel (is dat Groningens? Ik hoor mijn oma dit nog zeggen) om doorheen te spitten. Lange tekst. Nou goed. Ik geef je zo denk ik wel een goed beeld bij wat je kan verwachten. Mocht je nog meer over mij willen weten kijk dan even op mijn over-pagina of check mijn LinkedIn-profiel. Op deze laatste kun je ook lezen wat ervaringen van andere ondernemers zijn. Én je bent ook van harte welkom om mij te volgen op mijn socials: Facebook iDees online, Facebook Ondernemersacademie, LinkedIn iDees online, LinkedIn Ondernemersacademie, Instagram iDees online  en/of Instagram Ondernemersacademie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten