https://ideesonline.nl/maak-jouw-ondernemersplannen-voor-2019/

Maak jouw ondernemersplannen voor 2019

Aan het eind van het jaar begint het bij mij altijd te kriebelen. Tijd om de balans op te maken: wat heb ik afgelopen jaar allemaal gedaan op gebied van ondernemen en waar ga ik mij 2019 op richten. Lekker focus aanbrengen, een koers uit zetten en dan gaan met die banaan!

Veel mensen om me heen zijn bezig met het starten van een bedrijf. Of ze ondernemen al even en zijn best lekker bezig. Als ik dan vertel dat ik dit ga doen, blijken veel mensen verrast, doen het zelf nooit maar willen er wél graag mee aan de slag te gaan. Ze vragen naar hoe ik het doe. Dat kan ik 100x uitleggen of….we gaan het gewoon samen doen!

Daarom organiseerde ik op 7 december een Online workshop Maak je ondernemersplannen voor 2019. Deze werd zo enthousiast ontvangen dat ik besloten heb om er nog één te plannen.

Paar reacties die ik binnenkreeg, zo leuk 🙂 :

“Wat een toffe webinar! Wat een heerlijke energie en enthousiasme heb jij!” – Stefanie

“Ik heb gisteravond je webinar bekeken in de replay. Heel inspirerend, dé tijd om plannen te maken. Ik ga het morgen verder uitwerken. Dank voor je webinar en tot ziens!” – Anne Marije

“De dag goed gestart met inspirerend webinar Ondernemersplan 2019 door Desiree Boerema! Nu alle ideeën voor De Begripkwekerij verder concretiseren #vandromennaardoen” Annemarijke

” Vanmorgen heerlijk gekeken! Jij doet mijn vuurtje vlammen ?. Wow wat een lijst is het geworden zeg…alle mijlpalen van 2018?. En tijdens het webinar is ook mijn beeld van een training voor werkende moeders geboren. Wat een top ochtend! ?” – Hanneke

De volgende online workshop Maak je ondernemersplannen voor 2019 is op vrijdag 21 december om 08.30 uur een Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag om in globale lijnen een koers uit te zetten zodat jij helder hebt wat jij volgend jaar te doen hebt.

Kun jij er 21 december niet bij zijn? Meld je dan toch even aan. Denk dat ik ook dit keer weer een opname beschikbaar stel voor paar dagen erna.

3 gedachten over “Maak jouw ondernemersplannen voor 2019”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten