Vertrouw erop dat het je gaat lukken

Vertrouw erop dat het je gaat lukken


Afgelopen dagen had ik van alles willen doen. Één ding in het speciaal: het uitwerken van mijn jaarprogramma zodat het online staat en enthousiaste ondernemers zich aan kunnen melden.

Maar….het is er niet van gekomen. Ik was druk met chillen, gezelligheid, huis opruimen, de tuin doen en andere dingen.

Op momenten dat ik ervoor wilde gaan zitten, had ik er geen energie voor. Ik voelde me moe. Of ik zat er dan klaar voor aan het begin van de dag en het kwam er gewoon niet uit. Schoot ook niet op.

Op beide momenten begon ik van mezelf te balen. Pfff waarom heb je het nou nog niet klaar. Het is al bijna januari. Je moet wel opschieten. Met daarbij al gauw nieuwe gedachtes: oh wacht. Dit werkt niet. Ik ben blijkbaar moe, neem even mijn rust. Lekker in mijn chillstoel.

Voelen wat je nodig hebt en daar naar luisteren. In plaats van het er gewoon door heen rammen. Echt iets wat ik de afgelopen jaren geleerd heb.

Als ik op dat moment was gaan schrijven, dan weet ik nu al dat het een minder goede tekst was geworden dan dat het gaat worden als ik in mijn fijne schrijfvibe zit. Steeds liet ik het weer los, vertrouwde ik erop dat het wel goed kwam.

Gewoon voelen wat ik nodig heb, goed voor mezelf zorgen en de stap zetten als het goed voelt. Ik liet alles los wat ik mezelf oplegde…en net op dat moment dat ik ervoor wil gaan zitten krijg ik een belletje. Onbekende, benieuwd.

Iemand aan de lijn die over mij gehoord had. Mijn jaarprogramma op mijn website zag staan. Graag een jaar lang met zijn bedrijf bezig wil. Echt te mooi. Als je er op vertrouwd, word je beloond. Komen dit soort dingen op je pad waardoor je alleen maar meer vertrouwen krijgt.

Als je op deze manier ook dicht bij jezelf blijft, kun je nog wel eens verrast worden. Heel nieuwsgierig, wat is jouw ervaring hiermee?

Ennee….wat ik nu ga doen? Doe eens een gokje 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten