Maak jouw ondernemersplannen voor komend halfjaar

Maak jouw ondernemersplannen komend halfjaar

Het is alweer bijna juli en dat betekent bij mij dat ik kriebels krijg om terug te blikken op mijn jaarplannen en vooral ook plannen te maken voor het komende halfjaar. Lekker overzicht maken en met focus het volgende halfjaar in. Deze plannen ga ik maken én ik doe het graag samen met jou.

In de afgelopen maanden is er zoveel gebeurt waardoor je misschien, net als ik, wel nieuwe inzichten opgedaan hebt om dingen anders te doen dan je al deed. Zo heb ik zelf begin maart besloten om echt meer online te gaan doen, de corona-crisis bevestigde mijn keuze alleen maar. Ook heb ik ontdekt dat ik écht minder wil werken; minder laptoppen en meer buiten zijn. Dus ja, dan heb ik mijn plannen bij te sturen.

Met mij zijn er denk ik vele ondernemers die dit herkennen. Dus dacht, laten wet het samen doen. Daarom heb ik een webinar gecreëerd met als thema: “Maak jouw ondernemersplannen voor komend halfjaar”. Jij kunt er gratis deze ronde mee doen als je het leuk vindt. We gaan terugblikken op onze jaarplannen, kijken waar we nu staan én vooral ook kijken waar we ons van juli t/m december op gaan richten op gebied van ondernemerschap.

Elk halfjaar even stilstaan bij wat je doet

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik vergeet vaak om tussendoor even stil te staan. Ik ben zo in de flow van de dag, week, maand en het jaar….waardoor ik soms niet eens door heb hoeveel werk ik eigenlijk verzet heb. Als echte doener vergeet ik vaak om even stil te staan bij wat ik allemaal aan het doen ben. Voor ik het weet vul ik de tijd met dingen die eigenlijk niet genoeg impact maken, ik dwaal af van het pad dat ik eigenlijk wilde bewandelen. Leuke opdracht daar, nieuw idee daar….en daar ga ik weer. Woops!

Inmiddels heb ik mezelf aangeleerd hoe ik hier mee om kan gaan. Zo pak ik elk half jaar een moment om eens goed stil te staan bij waar ik allemaal mee bezig ben. Om het mezelf en andere ondernemers nog gemakkelijker te maken heb ik zelfs allemaal producten ontwikkelt zoals de Weekplanner, Kwartaalplanner Poster en de Social Media Kaarten.

Na deze online workshop: 

✓ voel jij je voldaan en trots over wat je allemaal gedaan hebt;
✓ heb je helder wat je wil laten varen en waar je meer van wil;
✓ weet je waar je staat en waar je naar toe wilt;
✓ heb je focus en weet je hoe je dit kunt behouden;
✓ heb je een concreet plan om je doelen te behalen;
✓ voel je rust en ervaar je overzicht voor komend halfjaar.

Voor deze online workshop heb ik speciaal een Halfjaarplanner ontwikkeld.
Krijg je van mij gratis cadeau bij je deelname.

Halfjaarplanner

 

 

 

 

 

 

Aanmelden voor deze workshop

Voor deze online workshop betaal je 10 euro. Daarvoor krijg je alles wat hierboven vermeld staat. Ben je (nog) geen ondernemer? Ook dan kan het interessant voor je zijn.

Leuk! Ik meld me aan!

 

Ervaringen van andere ondernemers

“De online workshop leek mij een goede manier om te kijken of ik na de Corona weer goed aan de gang kan en om structuur aan te brengen. Mijn mooiste inzicht uit de workshop is dat ik een nieuwe focus heb gevonden om aan mijn bedrijf te werken. Ik ga mezelf beter zichtbaar maken en meer content delen. Én ik ga vieren dat ik weer mag starten met het geven van workshops.” – Katja

“Ik wilde graag kennismaken met Désirée. Ik ben van plan mijn bedrijf een doorstart te geven en hoop hier weer ‘aan’ te gaan. Structuur en tips zijn meer dan welkom. Ik heb ontdekt dat bijna alles dat ik dit jaar heb gedaan verband houdt met mijn vak als interieurontwerper. Door het op te schrijven werd het voor mezelf op een andere manier zichtbaar. Kan het niet precies onder woorden brengen.” – Helena

“Aangemeld voor deze workshop omdat ik meer richting wilde geven aan mijn doelen. Door deze online workshop zijn er ideeën bovengekomen waar mijn focus vroeger op lag en ik heb nieuwe ideeën en inzichten gekregen. Mijn thema voor dit jaar wordt terug naar het begin, opnieuw opbouwen en ontwikkelen. Daarnaast ga ik meer doen aan selfcare. Ik ga altijd maar door en dat ga ik anders doen. Én iets met online zichtbaarheid. Dankjewel voor de inspiratie. #ondernemenzoalsikdatwil ” – Joke

Ik ben nog niet gestart met onderneming, dit lag even op z’n gat door mijn privésituatie. Ik heb me aangemeld voor de workshop omdat ik nu even een boost nodig heb om volgend jaar op te starten. Een van mijn inzichten is dat ik de afgelopen periode de focus erg op anderen heb gehad. Nu gaat de focus weer naar mezelf en het opstarten van mijn bedrijf. Ik heb de halfjaarplanning klaar en de eerste weken al in mijn agenda staan.” – Gisela

Wilde graag de online workshop volgen om overzicht te creëren voor het komend halfjaar. Ik heb nieuwe ideeën, andere richtingen die ik graag op wil. Dus vooral voor de focus en richting.Ik heb de bevestiging gekregen dat ik in mezelf mag geloven en dat ik klaar ben voor de volgende stap.” – Evelien

“Ik heb me aangemeld om hernieuwde richting te geven aan mijn plannen en daarmee overzicht creëren. Een mooi inzicht dat ik opgedaan heb, is dat er ook een PAUZE-stand is, die ook okay is. Ik ga meer vooruit kijken naar de dingen die er al staan en dan groter geheel plannen, en daarop meer mijn acties en ook mijn werkdagen richten. Nog meer vanuit flow creëren en in kleine blokken. En de rest… go with the flow.” – Nathalie

Leuk! Ik meld me aan!

 

2 gedachten over “Maak jouw ondernemersplannen komend halfjaar”

  1. Omdat er zoveel vraag naar was heb ik de workshop opgenomen en die kun je nu voor een klein bedrag aanschaffen. Je vind de link in de button op deze pagina :-).

  2. Wordt er een opname gemaakt van de sessie van 3 juli. Ik kan er live niet bij zijn maar ben wel geïnteresseerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten