Emmely idees online - 2016

Emmely komt iDees online versterken

Groot nieuws! Deze maand mijn eerste medewerker aangenomen! Emmely Schonnewille startte in april bij mij in de vorm van een werkervaringsplek. Met haar geweldige inzet en communicatiekwaliteiten en daarbij de drukte bij iDeesonline, heb ik haar een baan aangeboden. 


Emmely :
 “Op dit moment studeer ik Communicatie op de Hanzehogeschool, ik heb net mij propedeuse binnen. Naast mijn studie wilde ik graag werkervaring opdoen. Zo ben ik bij iDees online terecht gekomen. Omdat de samenwerking prettig verliep en Désirée wel hulp kon gebruiken, ben ik vervolgens aangenomen. Ik word enthousiast van creatief bezig zijn en alles rondom communicatie. Elke dag dat ik samenwerk met Desiree, leer ik weer ontzettend veel van haar. Desiree heeft passie voor het vak en dit is te merken aan hoe ze zich inzet 110%. Niet alleen voor klanten, maar voor iedereen die ze kan helpen. Daarnaast heb ik bewondering voor haar aanpak, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Ik ben dan ook trots dat ik deel mag uitmaken van dit team en op de fijne samenwerking die we hebben!”

Emmely ondersteunt mij bij o.a. de volgende werkzaamheden:

  • visitekaartje emmely ideesblogberichten schrijven;
  • nieuwsberichten schrijven;
  • sociale media strategie en beheer;
  • ontwerpen voor online media
  • SEO onderzoek en SEO schrijven
  • nieuwsbrieven opstellen;
  • facebook adverteren;
  • ontwerp van b.v. posters, flyers en visitekaartjes.

Emmely heeft haar eigen emmely@ideesonline.nl emailadres gekregen. Het kan dus zomaar zijn dat je van haar een berichtje krijgt. Ook haar visitekaartje is inmiddels gedrukt. We gaan er een mooie tijd van maken.

Leestips: 

 

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten