Elise Dromen Durven Doen Dolly Devoted Live

Denk jij in onmogelijkheden of in mogelijkheden?

Soms krijg je zoveel signalen dat je er niet meer om heen kan en je weet wat je te doen hebt. Zo’n moment had ik tijdens Devoted Live van Dolly en Eelco.

In verschillende vormen kwam bij mij binnen dat ik nog een laag ‘dieper’ mag gaan in wat ik doe. Echt kijkend naar mijn x-factor, superpower, kickstart. Hoe je het ook wil noemen.

Ik bedoel datgene wat je vanzelf doet, zonder dat je het doorhebt én waar je anderen echt mij verder kan helpen. Bij mij is dat mensen in beweging krijgen. Vooral van de droom- naar de doestand.

Het gesprek met Elise zorgde voor een van de signalen. Zij vertelde over haar droom om Tiny Houses te gaan ontwerpen en vertelde direct erbij waarom dat nu nog niet kon.

Als ik zoiets hoor ga ik direct áan’. Waarom zou het niet kunnen? Is dat wel waar? Hoe zou het wel kunnen? Na het potje omdenken voelde ze opeens een mogelijkheid voor haar voeten liggen.

Ja…en ook daar kom ik graag om de hoek. Want de stap zetten is dan een tweede. Dus nodigde ik haar uit om samen een video te maken waarop ze haar droom uit zou spreken én direct support zou vragen. Én gebruik kon maken van mijn grote netwerk.

Ze wil dolgraag Tiny Houses gaan ontwerpen en zoekt een paar mensen die hier een gratis ontwerp voor zouden willen krijgen, zodat zij kan oefenen. Awesome toch! Ik vind het gaaf!

Netwerk, laat je kracht zien. Bewijs deze jonge dame dat de wereld aan haar voeten ligt. Als ze maar geloofd in haar droom, in zichzelf én hulp vraagt waar nodig. Elise, ik geloof in je. Je kunt dit!

Mede door deze leuke ontmoeting heb ik besloten om een event te gaan organiseren: Dromen, durven, DOEN! waarop ik dolgraag jou wil inspireren om net als Elise ook stappen te zetten. Ben je erbij? Kijk voor meer info op: http://bit.ly/ddd4okt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten