DROMEN DURVEN DOEN

Iets met dromen, durven, DOEN!

Iets met Dromen, durven, DOEN!

Zo Dees heeft het een beetje moeilijk met het doorhakken van een knoop. Wil al super lang eigen events gaan organiseren maar steeds kwam er van alles tussen zoals verbouwingen en trouwerijen. Nu is het zover dat alles geweest is, mijn nieuwe diensten staan als een huis én er is dus weer ruimte voor een next step.

Kom ik daar een potje mezelf tegen. Ben ik niet zo gewend op dit thema. Want ik ben juist zo’n doener. Ik droom over iets, denk vooral aan waarom het wél gaat lukken en doe het gewoon. Maar dit keer is het anders. Ik merk dat ik mezelf vooral onbewust geremd heb….waardoor ik de stap niet zet. Druk met locaties en daar alles van af laten hangen. Tijd om mezelf te catchen en het gewoon te doen!

De knoop is doorgehakt. De datum staat! BAM! Op 4 oktober is mijn eerste event: “Dromen, durven, DOEN!” en heb er super veel zin in! Ondanks dat ik dit dus ook behoorlijk spannend vind. Waarom? Vind ik lastig te begrijpen. Ik voel het vooral. Denk dat het gewoon zoiets is wat dicht bij mijzelf ligt… het komt zo vanuit mijn hart.

Vind het heel grappig dat ik zelf bij dit event, hetzelfde ervaar als het thema van het event. Haha. Vind ik ook wel weer mooi, want nu kan ik de komende tijd lekker delen welke stappen ik zet en wat het met mij doet. En dit ook weer gebruiken als inspiratie om tijdens mijn event te delen.

Voelt fijn dat de datum staat. Deze stap is gezet. Op naar de volgende! En dat was eigenlijk het delen van de update op Facebook, LinkedIn en deze blog. Dat had ik al een week geleden willen doen. Ook daarin voelde ik een rem. Ik ben moe, komt het wel goed over bla bla bla! Dees: Just doeeee it! Dit wil je al zo lang! Go for it! Dus moe, snotterig en tranend….lekker belangrijk. Het gaat om de vibe & boodschap.

P.s. Denk je tof! Daar wil ik meer over weten? Meld je even aan via www.ideesonline.nl/gratis – je krijgt dan van alles én vooral een mailtje als het zover is. Plus korting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten