Ondernemen: dromen, durven, DOEN!

Het najagen van je (ondernemers)droom is echt fantastisch. Dit kan ik je uit ervaring zeggen. Als 14 jarige droomde ik over een eigen bedrijf en inmiddels ben ik al dik 6 jaar fulltime ondernemer. Maar hoe krijg je nu helder wat jouw (ondernemers)droom is, hoe verzamel je het lef om er volop voor te gaan én hoe zorg je ervoor dat je het werkelijk gaat doen?

Dromen, durven, doen! Dat is het thema van mijn eerste event op 4 oktober 2019. Super spannend. Ik heb nog nooit zo mijn eigen event georganiseerd en stiekem wil ik dit al bijna twee jaar doen. Nu heb ik het lef verzameld én ga ik het gewoon doen. Naja gewoon? Ik heb enige weerstand moeten overwinnen om er voor te gaan.

Als je wil doen wat je hart je ingeeft komen er allemaal obstakels op je pad. Zowel bewust als onbewust. Ik ging bedenken waarom ik het nu beter niet kon doen of waarom het niet ging lukken. Begon te twijfelen omdat anderen vonden dat het snel na de vakantie was. Ook remde ik mezelf door steeds weer andere dingen te gaan doen en dit niet belangrijk te maken.

Interessant om bij mezelf te observeren wat er allemaal gebeurde. Misschien niet altijd even leuk. Heb best wel van mezelf zitten balen en voelde me op z’n tijd behoorlijk onzeker over mijn plannen. Maar hey! Ik ben Desiree en denk graag positief. Geweldig dat ik dit juist zo ervaar bij het organiseren van het event met dit thema! Kan ik weer fijn anderen mee inspireren. 🙂

Dat is dus precies wat ik op 4 oktober wil doen. Jou inspireren om je (ondernemers)droom helder te krijgen of aan te scherpen. Te kijken wat je nodig hebt om het werkelijk te durven. Samen de eerste stappen te gaan zetten zodat je het echt gaat doen. Er volop voor gaat. Want dat is wat je eigenlijk diep van binnen wilt. Of het nou het starten van een bedrijf is, of 100% gaan ondernemen, het ontwikkelen van een toffe dienst, het kiezen van een nieuwe koers, eindelijk eens echt aan de slag met jezelf/je bedrijf (online) zichtbaar maken. Elke droom is welkom. 🙂

We denken vaak dat we een grote stap of veel stappen moeten zetten om er voor te kunnen gaan. Voor we het weten overzien we het niet waardoor we niet beginnen. Of je blijft hangen in het denkwerk omdat je alles van te voren uit wil denken. Ik kan je vast verklappen: de kracht zit hem in het nemen van kleine stapjes en in beweging blijven.

Als je enthousiast bent over wat ik hier allemaal schrijf, kan het maar zo zijn dat het voor jou nu zover is. Dat het stemmetje hard genoeg roept waardoor je er niet meer omheen kan. Je voelt aan alles dat je ervoor wil gaan. Vette shit. Je wilt het gewoon doen! Tijd voor die ene kleine stap om in de droomversnelling te komen: besluit dat je 4 oktober komt en meld je aan. 🙂

Tof dit! Ik wil me graag aanmelden!

Desiree Boerema

 

“Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet”

 

Hi! Ik ben Désirée Wassing-Boerema (33 jaar). Ik noem mezelf een kickstarter voor iedereen die zakelijk wil groeien. Ik geloof dat geen doel te ver is als je plezier hebt in wat je doet. Deze instelling heeft me al ver gebracht. Zo ben ik van MBO naar WO gegaan, van werkloos naar succesvol ondernemer (iDeesonline) en bouwde ik vanuit niets de Social Media Community met inmiddels meer dan 1800 leden.

Vaak tref ik mensen die wel van alles willen, maar die zich om wat voor reden dan ook geremd voelen om er werkelijk voor de volle 100% voor te gaan. Dat is jammer. Want hoe tof is het als je al je onzekerheden en andere hobbels kan overwinnen, en prioriteit gaat geven aan wat je werkelijk wilt doen?

Zelf ben ik iemand die in mogelijkheden denkt. Bij mij is het niet de vraag of iets kan maar hoe het kan. Met mijn positiviteit en enthousiasme heb ik al veel mensen geïnspireerd en geactiveerd om vol vertrouwen op hun doel af te gaan. Er in te geloven dat niets te gek is en het besluit te nemen dat het gewoon gaat lukken.

Tijdens het event Dromen, durven, DOEN! deel ik graag mijn kennis en ervaring met je. Ik inspireer je graag door te delen:

• hoe ik er voor zorg dat ik voor mijn (ondernemers)dromen ga;
• hoe ik mezelf motiveer om door te blijven zetten;
• én waarom het mij vaak ook nog lukt ook.

Daarnaast gaan we ook praktisch aan de slag, zodat je écht weer een paar stappen verder komt. Zodat je:

• ontdekt wat je (ondernemers)droom nu eigenlijk concreet is;
• geloofd dat jij dat kan én het ook echt kan lukken;
• weet wat er nog in de weg staat om er voor te gaan;
• helder hebt hoe je die obstakels uit de weg kan ruimen;
• weet welke stap je nu kunt gaan zetten;
• én die stap dan ook direct gezet hebt.

Ben jij er aan toe om aan de slag te gaan met jouw (ondernemers)droom? Wil je er nu echt 100% voor gaan? Of heb je je droom inmiddels gerealiseerd en wil je met nieuwe dromen aan de slag? Tof als jij erbij bent!

Jaaa, ik wil me aanmelden!

 

Tussen dromen en doen zitten nog veel stappen. Sommige mensen krijgen hun (ondernemers)droom maar niet helder. Andere vinden het lastig om groter te dromen. Voor diegene die wél weten wat ze graag willen, is het de uitdaging om het te durven. Vaak is er moed voor nodig om er vol overtuiging voor te gaan. Je gaat het onbekende pad op en je omgeving kan er wat van gaan vinden. Maar als je dat overwonnen hebt, kun je het gewoon gaan doen. Gewoon, zo gewoon is dat niet. Want ook bij dat doen komen de nodige uitdagingen kijken. Die eerste stap zetten, niet weten welke stappen er volgen, zorgen dat je wel in beweging blijft om stappen te zetten richting je (ondernemers)droom.

Heb jij zin om een flink potje geïnspireerd te worden? Lekker vol positieve energie lekker aan de slag te gaan. Het gevoel te hebben dat het allemaal kan én super veel zin hebben om er 100% voor te gaan? Meld je vandaag even aan.

Tof dit! Ik wil me graag aanmelden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten