ondernemen social media

Waar ben ik nou eigenlijk helemaal mee bezig?

Een vraag die ik soms aan mezelf stel, om mezelf op scherp te stellen. Maar ook een vraag die ik wel eens krijg uit mijn directe omgeving. Want waar ben ik nou eigenlijk helemaal mee bezig?

Afgelopen 2 jaar is er veel veranderd. Veel bezig geweest met ontwikkeling, inzichten gekregen, stappen gezet en dit heeft veel gevolgen voor mijn bedrijf iDeesonline gehad. Super spannend. Maar zo leuk! Ik voel dat ik dit te doen heb, ben dichter bij mijn eigen ondernemerskern gekomen ben. Zo fijn!

Ik heb mijn bedrijf volledig over de kop gegooid.

Waar ik eerst veel uitvoerend werk deed op gebied van social media voor bedrijven, besteed ik daar nu de minste uren aan. Ik leer ondernemers hoe ze het zelf kunnen doen, zodat zij zich online zichtbaar kunnen maken vanuit hun eigen identiteit en energie.

Waar ik eerst volop focuste op social media, pak ik nu veel meer het ondernemen erbij. Dat deed ik altijd al in een verkapte vorm: want ja je hebt wel te weten hoe jij je bedrijf neer wil zetten, voor jij via social media je producten kunt verkopen. Het meedenken, inspireren, coachen op gebied van ondernemen, jezelf profileren, diensten, verdienmodellen. Ik word er vrolijk van. Daarom heb ik speciaal de Ondernemersboost ontwikkeld.

Waar ik eerder Social Media Plannen ontwikkelde voor ondernemers (20 pagina’s dik). leer ik ze nu in één dag hoe zij zelf een Social Media Plan ontwikkelen op één vel papier, met het door mijzelf ontwikkelde Social Media Canvas. Zodat je helemaal helder krijgt welk middel je voor welke klant inzet, wat je waar gaat communiceren op wat voor manier en ga zo maar door. Het is een echte Social Media Boost.

Maar eigenlijk is het altijd de combinatie. Ondernemen gaat tegenwoordig niet meer zonder social media. Als jij een bedrijf hebt, wil je online zichtbaar zijn. En als je social media inzet, heb je ook de kern van je bedrijf heel scherp te krijgen. Want hoe wil jij opvallen in de massa? Waarom gaan klanten voor jouw bedrijf kiezen? Waarom zouden ze jou online gaan volgen? Je hebt jezelf en je bedrijf te onderscheiden. Koppel dit samen en je heb het Social Media Boost Weekend waarbij ondernemen en social media volledig in elkaar versmelten.

En het leuke, word ik ook zo enthousiast van….eerder had ik alles alleen in mijn hoofd. Maar nu staat al mijn kennis en ervaring online in de Social Media Community. Zo tof! Al mijn Social Media Trainingen heb ik gedigitaliseerd zodat je er lekker mee aan de slag kan gaan wanneer het jou uit komt. En dit is ook de plek waar je kunt sparren over ondernemen, al je strategische en praktische vragen kunt stellen over social media en veel meer. Inmiddels meer dan 1400 (startende) ondernemers bij elkaar. Zo inspirerend!

En last but not least…. voor de echte knallers die hun bedrijf én social media serieus nemen, heb ik een uniek Social Media Flow programma voor ontwikkeld. Een traject waarbij intensief gecoacht wordt één op één of in een groep, zodat je een jaar lang echt in beweging blijft, volop gaat voor de groei van je bedrijf én ontwikkeling op gebied van social media zodat je alles eruit haalt wat er in zit. LOVE IT.

Nou…en daar ben ik dus eigenlijk mee bezig. Veel verandering. Waardoor ik me goed voor kan stellen dat je het even kwijt was. Ik deel van alles, maar wat doe ik nu eigenlijk?

Nou voor je op een rij:

ONDERNEMERSBOOST

Wil jij een boost als (startende) ondernemer zodat je écht gaat doen waar je het aller vrolijkst van wordt? Hoppa, laat die inzichten maar komen! Check hier

SOCIAL MEDIA BOOST

Wil je een boost aan inspiratie, een strategie ontwikkelen, leren hoe je zelf meer uit social media kan halen? Let’s go, samen aan de slag! Check hier

ONDERNEMER SOCIAL MEDIA BOOST WEEKEND

Ben jij een (startende) ondernemer en wil jij graag de kern van je bedrijf sterk neer zetten (en misschien wel aanscherpen) om van daaruit een goede social media strategie uit te zetten? Dan is het Social Media Boost Weekend wat voor jou! Check hier

SOCIAL MEDIA FLOW

Wil je de inzet van social media binnen je bedrijf naar een 2.0 of misschien 3.0 versie brengen? Samen komen we tot jouw social flow! Check hier

En dit is zo waar mijn kracht ligt. Precies in een vorm die mij past, maar ook bij mijn klanten. Dat vind ik nog het tofste. Vind het zo leuk om anderen ook te helpen om hun ‘vorm’ te vinden voor hun bedrijf. Juist vanuit hun eigen kracht, zo’n uniek product ontwikkelen om precies die klanten aan te trekken die bij jou passen.

En….

Ja het is spannend om een eigen bedrijf te starten. Maar als je voelt dat je het te doen hebt, waarom zou je dat gevoel dan niet volgen?

Ja, het is spannen om je bedrijf over de kop te gooien maar als je het stap voor stap doet, lukt het je!

Ja, het brengt soms onzekere situaties met zich mee…maar hou je doel voor ogen.

Ja, je valt soms even maar kunt daarna ook gewoon opstaan ;-).

Ja, investeren in je droom kost tijd, geld en energie. Maar denk eens aan wat het je oplevert.

Zo kan ik wel even doorgaan. Haha. Ik heb er super veel zin in. Geniet elke dag van wat ik aan het doen ben. En elke ondernemer die ik mag inspireren levert mij zoveel energie. Ik zit op de goede weg, lekker bezig met waar ik van hou en ik werk ook nog eens met super leuke mensen.

Nieuwsgierig? Neus even verder op deze website of app me 06-43456343 :-).

1 gedachte over “Waar ben ik nou eigenlijk helemaal mee bezig?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten