Veelgestelde vragen over inschrijving Kamer van Koophandel

Veelgestelde vragen over inschrijving Kamer van Koophandel

Jaaa! Het is zover! Een tijdje terug ging ik er op uit om de Kamer van Koophandel te interviewen om allemaal vragen te stellen die ik binnen had gekregen van bijna startende ondernemers. Goed nieuws, alle video’s staan voor je klaar en ik deel ze graag met je!

Heel vaak krijg ik vragen over het starten van een bedrijf. Niet alleen hoe je een bedrijf kan starten dat precies past bij jou en wat je het liefste doet, maar ook veel vragen over de aanmelding bij Kamer van Koophandel. Voor diegene ging ik er een tijdje terug op uit. Trok de stoute schoenen aan en vroeg of de Kamer van Koophandel bereidt was om door mij geïnterviewd te worden.

Zo gezegd zo gedaan. Voor ik het wist zat ik met Albert Koerts – Adviseur Ondernemingsondersteuning Kamer van Koophandel Noord – aan tafel met een camera op ons gericht. Ik stelde hem het hemd van het lijf en kreeg super veel waardevolle antwoorden. Zelfs ik, als al aardig doorgewinterde ondernemer, ontdekte van alles wat ik nog niet wist. Zo ben ik o.a. te weten gekomen dat je over veel onderwerpen gratis advies kan krijgen. Super fijn. Ook heel tof dat hij hier zo aan mee wilde werken.

Veel gestelde vragen aan de Kamer van Koophandel

– Wanneer moet je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel?
– Helpt de Kamer van Koophandel bij het uitzoeken van de rechtsvorm?
– Moet je je ook inschrijven als je een hobbymatige onderneming hebt?
– Wat moet je helder hebben voordat jij je gaat inschrijven?
– Wat moet je regelen voordat jij je inschrijft bij de Kamer van Koophandel?
– Wijst de Kamer van Koophandel mij op vergunningen die ik nodig heb?
– Heb ik een ondernemingsplan nodig?
– Moet ik mijn bedrijfsnaam weten voor ik mij aanmeld bij de Kamer van Koophandel?
– Moet je op de dag dat je je bedrijf start inschrijven bij de Kamer van Koophandel?
– Hoe maak ik een afspraak om mijn bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel?
– Als je niet weet wat je omzet gaat zijn, wat moet je dan invullen?
– Kun je je bedrijf tijdelijk op pauze zetten?
en meerrrrrrrr

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me even :-), dan ga ik het aanvullen. Yes leuk! Kom maar op!

Ja, die video’s wil ik graag bekijken!

Alle video’s heb ik voor je klaargezet in de Ondernemersacademie Ondernemen zoals ik dat wil. Klik op onderstaande button om de video’s gratis aan te vragen en te bekijken.

 

 

1 gedachte over “Veelgestelde vragen over inschrijving Kamer van Koophandel”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten