impact maken en of online geld verdienen - ideesonline

Hoe kan ik impact maken en/of online geld verdienen met mijn bedrijf?

Door alle gevolgen van de Corona zitten veel ondernemers met hun handen in het haar. Daarom heb ik besloten om een soort van nood-webinar te organiseren waarin ik met iedereen mee wil denken over hoe jij impact kan maken en/of online inkomstenstromen kunt in gaan zetten.

Sommige ondernemers hebben nu opeens tijd over om iets te doen. Hoe fijn als ze iets voor anderen kunnen betekenen vanuit hun vakgebied?Andere ondernemers zitten in zak en as omdat ze heel veel omzet mislopen, denk aan een restaurant of yogastudio. Hoe fijn is het als zij nieuwe manieren vinden om online omzet te genereren.

Als ondernemers horen we elkaar te helpen waar mogelijk. Online media creatief inzetten en online verdienmodellen ontwikkelen, vormen een belangrijk element in mijn business en waar ik klanten mee help, dus: ik help je met mijn kennis en ervaring ook graag verder. Er is zoveel mogelijk én het hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Al met al heb ik besloten dat ik een webinar ga geven.  Wanneer? Zo snel mogelijk. Ik zit nu zelf in Spanje en hoop dat ik morgenavond in Amsterdam mag landen. Dan volgt het ergens in de dagen erna. Laat je gegevens achter op het formulier en je krijgt mail van mij om toegang te krijgen voor het webinar. Als je er niet bij kan zijn, kun je de herhaling terugkijken.

Inmiddels is er al een geweest en heb ik nog een gepland:
Datum: 8 april 2020
Tijd: 09:00 uur

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Dit is het tot zover. Fijn als ik iets voor je kan doen op deze manier.

Liefs Dees

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten