2019: het jaar om te knallen met jouw bedrijf

Jaaaa! Het is zover! In januari 2019 start het jaarprogramma! Een jaar lang je bedrijf extra belangrijk maken zodat je die groeispurt kan maken waar je al zo lang van droomt. Wil jij in het nieuwe jaar ook knallen met jouw bedrijf? Dan is dit wat voor jou 🙂 !

Stuiter stuiter stuiter

Echt super enthousiast word ik zodra ik fantaseer over het jaartraject dat ik aan ga bieden. Krijg er zoveel energie van. Dat geeft mij aan dat ik goed zit. Dat het echt iets is wat bij mij past, waar ik helemaal achtersta. Verliefd op mijn eigen product haha. Beetje gek? Ach kan mij het schelen 😉 .

Als je dan ook nog eens met allemaal ondernemers belt die stuk voor stuk heel enthousiast worden. Dat ze mij zo inspirerend vinden en veel energie van mij krijgen. Dat ze het pakket wat ik aanbied helemaal geweldig vinden en gewoon gelijk mee willen doen. Echt, het voelt magisch. Heel veel dankbaarheid. Heb zoveel zin om met een kleine groep enthousiaste ondernemers te gaan knallen. Woooohooo!

Waar ondernemers tegen aanlopen

Als je onderneemt heb je soms het idee dat je de enige bent die tegen bepaalde zaken aan loopt. Dat is dus absoluut niet zo. Hieronder een lijst met punten waar andere ondernemers tegenaan lopen en dolgraag mee aan de slag zouden willen gaan in 2019.

Ondernemen
– Ik weet niet waar ik sta als ondernemer.
– Twijfel of ik wel de goede kant op ga, heb ik mijn niche goed gekozen?
– Iedereen is enthousiast maar heb nog geen of te weinig klanten.
– Blijf stil staan, vind het lastig om tijd te reserveren voor mijn bedrijf.
– Vind veel dingen leuk en kan niet goed kiezen, mis de focus.
– Kom veel angsten tegen die ik niet alleen aan pak.
– Ik kom er niet uit wat voor verdienmodel ik moet kiezen.
– Vind het lastig om geld te vragen voor mijn diensten.
– Weet wat ik wil maar durf niet boven het maaiveld uit te steken.
– Ik weet niet goed waar ik moet beginnen: met website, social media, sales?
– Heb geen idee hoe ik mijn doelgroep bereik en hoe ik ze omzet naar klant.
– Ben geen zakelijke type. Wil gewoon graag mensen helpen, maar hoe verdien ik mijn brood ermee?
– Heb geen rust in me waardoor ik blijf hangen. Mis een concreet plan om vanuit te werken.
– Heb er moeite mee om in het jasje van ondernemer te kruipen.
– Blijf hangen op dit niveau maar wil graag verder komen.
– Ik ben gestart en nu? Welke stappen heb ik te zetten. Geen idee.
– Voelt alsof ik tegen rots duw, wanneer gaat dat balletje nu eindelijk rollen?
– Doe graag wat ik doe, maar het ondernemerschap is wel wat alleen. Doe graag dingen samen.
– Ben geen ondernemer uit hart en nieren. Mis ondernemers in mijn netwerk om mee te sparren.
– Vind het super lastig om door te zetten en ervoor te blijven gaan.
– Vraag me soms af wie ik ben en of ik het wel waar kan maken. Wil me verstoppen, onzichtbaar zijn.
– Ik mis eigenlijk een businesscoach die me aan de hand meeneemt.
– Ben voor mijn gevoel aan het aanklooien, krijg ik geen voldoening van.

social media

Social media
– Snap geen bal van social media.
– Krijg veel stress omdat ik niet weet wat ik kan plaatsen.
– Heb geen regelmaat in updates, de ene week wel tijd, andere keer niet. Geeft me onrust.
– Voel me vaak onzeker. Uren met een update bezig en dan weinig likes en reacties.
– Geen idee wat ik kan delen, er wordt al zoveel gedeeld. Wie zit er nog op mijn updates te wachten?
– Raak in paniek omdat ik niet wat ik moet doen.
– Wordt heel onrustig van het feit dat ik geen structuur heb in mijn sociale media.
– Scoor heel goed met social media, maar geen idee wat ik precies goed doe.
– Ik mis discipline om met social media aan de slag te gaan.
– Wil sneller dan ik ga. Elke vraag levert wedervraag op. Schiet niet op.
– Maak er graag tijd voor, maar geen idee waar ik moet beginnen.
– Alleen vrienden en familie volgen mij, niet mijn ideale klant.
– Mensen volgen mij wel maar reageren niet of nauwelijks.
– Wil zelf graag dingen doen, maar mis de begeleiding.

Benieuwd of jij je hier in in herkent? Wat zijn voor jou punten waar je tegenaan loopt en heel graag mee aan de slag wil?

Basisingrediënten

Eigenlijk alle thema’s worden gedekt in het jaarprogramma. Of het vormt een vast onderdeel in het programma, het komt in het één op één coaching aan bod of in het vraaggerichte gedeelte. Bij het jaartraject staan 5 pijlers centraal.

Mindset
Van jou als ondernemer. Hoe zorg je ervoor dat je in je grote droom blijft geloven, dat je goed voor jezelf blijft zorgen, in jezelf gelooft en stappen blijft zetten om daar te komen waar je heen wil. Onderweg ga je allemaal nieuwe dingen doen en zoals bij veel eerste keren is dat spannend. Helemaal als jij meer van jezelf gaat laten zien. Juist daarmee kun je een super fijn bedrijf bouwen. Stap voor stap, omdenken waar nodig en vooral kijken naar wat en hoe het wél mogelijk is.

Ondernemen
Zoals jij dat wil. Hoe wil jij het liefste leven, wat heb je allemaal in je om een uniek bedrijf neer te zetten, waarin wil jij van betekenis zijn en met wie werk je het liefst? Door datgene te doen wat je het leukste vindt en je bedrijf zo inricht qua producten en verdienmodel zoals bij jou past, kom je tot een uniek en onderscheidend bedrijf waar jij elke dag met plezier aan bouwt én de wereld een beetje mooier maakt.

Social Media
Strategisch inzetten op een manier die bij jou past. Als je weet wat je voor een ander kan betekenen en waar je voor staat, dan wil je dat de wereld in zenden. Jouw boodschap delen om anderen te inspireren en te activeren. Daarvoor heb je wel te weten hoe je over wil komen, hoe je dat doet, via welke kanalen jij je doelgroep kan bereiken, wat je hier voor nodig hebt en wie je daarbij kunnen helpen. Een concreet actieplan geeft structuur en rust.

Online ondernemen
Het is helemaal hot en niet meer weg te denken. Naja….voor als je zelf online-minded bent, dan heb je dat gevoel. Maar er zijn zoveel andere ondernemers die het nog niet door hebben. Er liggen veel kansen. Voor nieuwe producten maar ook om huidige diensten te versterken. Of denk eens aan opschalen zodat je nog meer mensen kan helpen en een grotere impact kan maken.

Coaching
Je kunt ondernemen op gevoel of juist heel erg vanuit een plan. Ik geloof dat de mix van beide het meest effectief en vooral fijnste is. Doelen stellen, in de actiestand om daar te komen, in mogelijkheden denken. Ondertussen steeds bij jezelf checken wat echt bij jou past. Je hoeft niet alles te doen wat een ander doet, misschien juist niet. Een globaal plan geeft richting, er is ruimte om onderweg nieuwe dingen op je pad te laten komen. Met enige regelmaat stil staan, terugblikken en successen vieren 🙂 .

Jaar knallen

Eerst de korte samenvatting voordat ik los ga met schrijven wat er allemaal in het jaartraject zit. In een notendop kun je het volgende verwachten:

gaan met die banaan

– Jaar lang begeleiding van mij (Désirée Boerema).
– Combinatie van offline én online support & samenwerken.
– Groepssessies en één op één.
– Kleine groep (max 7 deelnemers).
– Praktische ondersteuning waar nodig.
– De basis staat, de rest ontstaat #vraaggericht.
– Jij gaat er voor en we doen het samen.
– Coaching vanuit zakelijke nuchtere kant.
– Ondernemen op een manier die echt goed bij jou past.
– Mindset, (online) ondernemen én social media.
– Dromen, denken, durven en vooral DOEN!
– Uniek traject + in Noord-Nederland

Het jaarprogramma bestaat uit een aantal onderdelen

8 live dagen
In de eerste zeven maanden gaan we bijna maandelijks samenkomen, zodat je direct een vliegende start kan maken. Daarna zal er zo’n 2,5 maand tussen zitten. De invulling van de dagen verschilt.

In de eerste 3 maand gaan we bezig met het maken van een jaarplan, ondernemersplan en social media plan. In welke fase je ook zit, het wordt zo aangeboden dat jij eruit haalt wat er voor jou inzit. Dit zijn drie dagen die elke ondernemer, als je het mij vraagt, jaarlijks als bedrijfsapk zou moeten doen.

Daarna volgen er 3 Masterminddagen met een ochtend sparren en een middag praktisch aan de slag. De inhoud bepalen we t.z.t. net wat er speelt. Zo kunnen we verschillende thema’s aanpakken, is er volop ruimte om ervaringen met elkaar te delen en dus echt aan de slag te gaan.

De laatste 2 dagen zijn bedoelt om te leren hoe jij je geboekte resultaten kunt analyseren. Hoe ga je meten wat het effect is geweest? Wat was het effect? Waar ga je meer door of juist mee stoppen. Én je leert hoe je weer opnieuw een strategie uitzet. Door dit zo met elkaar een paar keer te doen, weet je na dat jaar hoe je het zelf op kan pakken.

De offline dagen zijn bij mij op kantoor in Onnen (Groningen).

Coachcalls 1 op 1

coachcalls idees online

Je krijgt twaalf keer een één op één coachcall (30 min) met mij. Die zet je in op een moment dat het jou uitkomt. Elke maand één is het uitgangspunt. We kunnen bijvoorbeeld bellen op een moment dat je vastloopt of het even niet meer ziet zitten. Of het kan ook zijn dat je dan een thema wil bespreken wat je lastig vindt om in de groep te delen. Op deze manier kan ik je op een persoonlijke manier supporten en je de nodige verdieping geven waardoor je weer mooie slagen kan maken.

Online programma’s

Bij het jaartraject zitten twee online programma’s: Bouw je bedrijf rondom jouw leven & Zet social media strategisch in. Goed te vergelijken met de twee live dagen, waar we er door heen vliegen. Op de live dagen tikken we verschillende thema’s even aan zodat je, waar je in het ondernemerschap ook zit, een boost aan inspiratie krijgt. Met de online programma’s kun je zelf de verdieping opzoeken op thema’s die bij jou spelen, op een moment dat het jou goed uitkomt.

Je kunt hierbij denken aan thema’s als alles wat je in je in je hebt om een uniek bedrijf neer te zetten, het ontdekken/ aanscherpen van je missie, het bepalen van je ideale klant en hun behoeftes, producten, verdienmodellen. Maar ook op gebied van branding: hoe wil ik mijn bedrijf neerzetten, hoe wil ik overkomen en hoe zorg ik ervoor dat ik zo overkom. Wat word mijn hoofdboodschap, waar deel ik wat wanneer en waarom. Zo meer thema’s.

Beide online trainingen bevatten per onderwerp een videoboodschap van mij en een uitgebreid werkboek per thema.

Online trainingen

Social Media Community + Groep

We zien elkaar natuurlijk tijdens de offline dagen, super leuk. Maar…het is ook fijn om tussentijds met elkaar in contact te blijven. Daarvoor hebben we een besloten groep in de Social Media Community. Hier heb je het hele jaar toegang toe.

In de Social Media Community zitten allemaal ondernemers die bezig zijn met de ontwikkeling op gebied van ondernemen en social media. Super fijn om daar je vragen te stellen of te sparren over de thema die jou bezig houden. Tevens vind je hier veel tips over de inzet van alle sociale media, kun je jouw online profielen laten scannen, zodat je feedback krijgt om ze te verbeteren. En meer van dat 🙂 .

Social Media Trainingen

Of je nou wel of geen social media inzet, een training volgen is altijd handig. Ik heb ze online gemaakt, zodat je kan kijken wanneer het jou uitkomt. Het hele jaar door. Denk hierbij aan trainingen voor Facebook, Instagram, Whatsapp, LinkedIn, Mailchimp. Waar moet je aan denken bij de opstart van een profiel? Hoe kun je het actief inzetten? Hoe benut je de functies. Er zijn nog een aantal in de maak, die zullen gedurende het jaar er aan toegevoegd worden. Denk aan WordPress, YouTube en Pinterest.
Heb je zelf wensen, grote kans dat ik het creëer en online zet. 🙂 Lekker thuis of op kantoor aan de slag, op een moment dat jij het er aan toe hebt.

Weekplanner van dromen naar doenWeekplanner – Van dromen naar doen

Jaaaaaa! Natuurlijk krijg je die erbij! De Weekplanner. Gaan we zelfs op de eerste dag direct mee aan de slag. Het hele jaar door gaat hij je helpen om doelen te stellen, stappen te zetten, samen te werken, mijlpalen te vieren én vooral om door te zetten.

Bonus voor erbij
Afgelopen maanden heb ik vanalles ontwikkeld waar jij ook vrolijk van kan worden. Daarom krijg je dit er nu gewoon bij. 🙂 .

– Masterclass 10 tips voor een flitsende start met je bedrijf
– Masterclass 11 tips om in de aanstand te blijven.
– Masterclass Maak je ondernemersplannen voor het nieuwe jaar.
– Meest gestelde vragen aan de Kamer van Koophandel.
– Ondernemersdagboek #download
– Verder nog meer, maar dat vertel ik nog niet 😉 .

Korting producten en evenementen

Uiteraard krijg je als deelnemer aan het jaarprogramma ook korting op mijn producten en evenementen. In 2019 verwacht ik weer wat aan het shop-assortiment toe te kunnen voegen 🙂 en….. ik ben van plan om toffe inspiratie-evenementen te organiseren. Zo veel zin in!

Desiree boerema Weekplanner

 

Jaaa! Dit is tof! 

Afgelopen weken heb ik het programma voorgelegd aan een aantal enthousiaste ondernemers die volgend jaar volop voor hun bedrijf willen gaan. Toen ik ze vroeg wat er naar hun idee nog toegevoegd zou moeten worden of welk element zij het meest konden waarderen, kreeg ik eigenlijk van iedereen de reactie dat ze juist de combinatie van dit alles zo top vonden.

Deze reactie kreeg ik eigenlijk van iedereen, zo tof 🙂 . “Jaaaaa! Dit is wat ik nodig heb om volgend jaar met mijn bedrijf te knallen. Het totaalpakket past precies bij wat ik nodig heb en waar ik blij van word. De combinatie van offline en online, van samen doen en alleen knallen, de online programma’s, de besloten groep en alles wat er verder bij zit.”

Heb een paar week terug uitgerekend wat het traject zou moeten gaan kosten. Alle onderdelen bij elkaar opgeteld kwam ik uit op €6038,-. Voor deze ronde heb ik besloten om er €2900,- voor te gaan vragen.

Deelname is voor max 6-7 mensen. Lekker klein, zodat we echt met elkaar de diepte in kunnen om er vervolgens als een raketje naar boven te stijgen 😉 . Good to know: vol is vol. Er zijn al mensen die me nu benaderen omdat ze via via erover gehoord hebben of wat via mijn social media voorbij hebben zien komen. Super leuk!

Aanmelden

Wil je graag meedoen? Neem dan even contact met mij op via info@ideesonline.nl of appen / bellen op 06-43456343. Dan kijken we even of het echt aansluit bij wat jij nodig hebt en waar je behoefte aan hebt. Wacht niet te lang, want vol is vol.

Denk je nu chips, het jaar is begonnen maar ik wil wel meedoen. Dit kan nog tot 26 februari. Ik praat je bij over de vorige bijeenkomst zodat je de 27ste aan kan sluiten. 

Wil jij…

– Een concreet meerjarenplan hebben voor je bedrijf.
– Een helder bedrijfsplan met sterke basis waar je verder op kan bouwen.
– Concrete doelen stellen: weten waar je staat en waar je heen wil.
– Rust krijgen omdat je weet wat je te doen staat.
– Durven vertrouwen op wat je doet, omdat je een helder plan hebt.
– Weten hoe jij je kan positioneren: hoe kun jij je onderscheiden van de rest.
– Leren hoe je een Social media plan maakt.
– Social media strategisch en dus effectief inzetten
– Concreet actieplan hebt zodat je social media gestructureerd in kan zetten.
– Weten hoe jij jezelf en bedrijf online kan presenteren (blogs, video enz).
– Leren hoe je Instagram, Facebook, LinkedIn etc. in kunt zetten.
– Ondersteuning bij online marketing: website, nieuwsbrief, webinars enz.
– (Online) zichtbaar worden/ vergroten op een manier die bij jou past.
– Je naamsbekendheid vergroten
– Jouw bedrijf een flinke boost geven
– Weten wat je praktisch kunt doen om te groeien
– Weten hoe jij je doelgroep kan bereiken
– Klanten aantrekken die echt je ideale klant zin.
– Weten hoe je expertstatus kan krijgen.
– Weten hoe je alles uit jezelf, je bedrijf en social media kan halen.
– Inspiratie krijgen als jee vastloopt, zodat je weer stappen kan zetten.
– Mindset waar je u tegen zegt: jij gelooft in je droom, ‘t gaat gewoon lukken!
– Onderdeel zijn van een groep gedreven ondernemers die 100% committed zijn om ervoor te gaan.
– Het samen doen door ervaringen te delen, sparren, steunen, feedback en coaching.
– Er alles aan doen om eind 2019 daar te staan met je bedrijf waar je graag wil staan.
– Samenwerken met een enthousiaste ondernemer waar je inspiratie en energie van krijgt.
– Begeleiding van iemand die al 6 jaar succesvol onderneemt én social media inzet.
– Weten hoe jij je klanten kan werven op een manier die bij jou en je klant past.
– Jezelf doen verrassen van de stappen die je gezet hebt en zonder zorgen volgende zetten.
– Zelfstandig je bedrijf runnen met een vangnet van ondernemers waar je op terug kan vallen.
– De methodiek eigen maken, zodat het goed voelt dat je er zelf mee verder kan na het jaar.
– Je 100% ondernemer voelen, die jas past jou goed als je maar wil.

Je ontdekt hoe jij jouw ondernemersplannen het beste aan kan pakken, zodat jij gaat ondernemen zoals jij dat wil en social media in zet op een manier die bij jou past. Doen wat je het liefste doet, daarmee van betekenis zijn voor een ander, de wereld mooier maken én je boterham mee verdienen.

De kracht van een jaartraject

Waarom iedereen enthousiast wordt van het idee om een jaar lang samen te werken?

– Gemakkelijker om focus te houden en gerichte stappen te zetten.
– Tijd nemen om te groeien, dat is niet in één week gebeurd.
– Gaande weg meegenomen worden, langere reis: samen op pad.
– Stimulans krijgen om door te gaan, blijft gemotiveerd.
– Terug kunnen vallen op je groep en coach
– Cyclus doorlopen, zodat je het daarna zelf kan doen.

Laten we het samen doen

Ik ga er al helemaal vanuit dat je weet wie ik ben en wat ik de afgelopen jaren allemaal gedaan heb. Maar het kan natuurlijk goed dat je dat helemaal niet weet. Kijk eens op deze pagina om meer over mij te weten te komen.

Nieuwsgierig wat andere deelnemers zeggen? Kijk eens op Linkedin en Facebook bij de reviews. Ook heb ik verschillende blogs met ervaringen van Facebook. Die vind je hier. En voor het gemak ook nog een paar hieronder gezet.

Wat andere deelnemers zeggen

“Begin dit jaar vond ik bepaalde social media dingen nog een soort van spannend. Mijn drempel is verlaagd waardoor ik het gewoon ben gaan doen. Naast een social media strategie hebben we eigenlijk een soort scan van mijn bedrijf gedaan, waardoor helder werd of ik nog steeds onderneem op een manier die bij mij past en bij kon stellen waar nodig. Désirée is een ideeëngenerator die goed met je mee kan denken, ze loopt als het ware een stukje met je mee zodat je meer richting krijgt in waar je naar toe wil.” – Kunstenaar Floriske van Geest 

“Zet ik alle stapjes wel goed achter elkaar? Doe ik alles wel zoals het hoort? Verwoord ik het wel goed zodat het duidelijk overkomt? Désirée heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik het kan. Ze gaf aan dat ik het eerst gewoon lekker simpel kon houden en heeft de stappen met me doorlopen zodat ik precies weet wat ik moet doen. Nu gaat het veel gemakkelijker. Ik laat meer zien wat ik aan het doen ben en wat mij bezig houdt en krijg leuke reacties van klanten. Dat is hartstikke goed.”  – Schoonheidspecialist Liesbeth Kerkhoven 

Désirée is net een wervelwind met ideeën. Ze zet mij echt in beweging, dat vind ik echt super. Ik vind het fijn om met haar te sparren over het ondernemen, haar visie te horen en te horen hoe zij de dingen aanpakt. Dat inspireert mij weer om een volgende stap te zetten. Het belangrijkst wat ik geleerd heb? Gebruik social media als ondernemer, blijf daarbij dicht bij jezelf én ga het gewoon DOEN. Alle schaamte weg over wat mensen er van vinden. Doe waar jij je goed bij voelt. Dan kom je het verste.”  – Vakschilder Johan Troelstra 

“Désirée zet me op scherp. Ze laat me denken over dingen waar ik eigenlijk niet over wil nadenken. Ze is de ondersteunende factor die altijd een helpende hand reikt om toch weer verder te kijken. Als coach ligt de focus vaak op de ander. Bij het zichtbaar worden ligt de focus op mij en dat is soms best spannend. Met haar enthousiasme inspireert en activeert ze mij om toch die dingen te doen die ik steeds uitstel omdat het nieuw is. Ik word altijd erg vrolijk van haar, ze heeft een fijne energie. Het enthousiasme spat er vanaf. ”  – Coach Cyla Manusaway 

Meest gestelde vragen:

 • Is dit jaartraject alleen voor starters? Nee, het traject is voor elke ondernemer die zijn/haar bedrijf graag een boost wil geven door er een jaar lang samen voor te gaan. De inhoud van het programma is zo ontwikkeld dat jij aanpakt wat jij nodig hebt.
 • Ik onderneem al jaren, sluit het dan wel aan?
  Ja zeker! Ook dan is het interessant om deel te nemen. Want voor je het weet zit je in de ondernemerssleur en heb je niet meer door dat je eigenlijk niet meer aan het doen bent wat je het liefste zou willen. Het is fijn om even met een kritische blik naar je bedrijf te kijken en te ontdekken waar je bij kunt schaven. Daarnaast kun je het jaartraject ook gebruiken om nieuwe (online) producten of diensten te gaan ontwikkelen.
 • Kan ik ook deelnemen als ik nog geen bedrijf heb? Dat kan, mits je wel concreet het idee hebt om te gaan starten. Tijdens het programma krijg je verschillende opdrachten en oefeningen waardoor je meer beeld krijgt bij wat je kan of wil gaan doen. Het social media deel kun je prima inzetten om je stappen die je zet te delen. Juist als je nog geen bedrijf hebt, kun je heel gemakkelijk al een netwerk opbouwen.
 • Maakt het uit in welk vakgebied je actief bent? Nee. Juist leuk om te mixen en matchen. Vanuit elk vakgebied kijk je weer anders tegen dingen aan. Leuk juist om elkaar daarmee te kunnen versterken en wie weet ontstaan er leuke samenwerkingen.
 • Ik zet social media al heel actief in, kan ik nog wel wat leren?
  Ja, zeker! Dat geloof ik 100%. Los van het feit dat de inhoud van de opleiding alleen als super waardevol is, leer je ook super toffe ondernemers kennen die jou ook gaan inspireren. Je leert hoe je een strategie uitzet en hoe je die elk kwartaal aanscherpt. Zo ga je er steeds meer uithalen. Als jij wel behoefte hebt aan een rode draad en wil weten welke berichten jij kunt plaatsen om je doelen te bereiken, meer klanten wil trekken met behulp van social media….dat ben je hier op het juiste adres.
 • Ik doe nog helemaal niets met social media, is dat erg?
  Lekker blanco er in gaan, dat is juist fijn. Vanaf het begin ga je het direct goed aanpakken. Waar velen maar gewoon begonnen zijn, start jij met het uitwerken van een plan om het direct strategisch aan te pakken. Handig toch? Je leert tijdens het jaarprogramma hoe je de profielen professioneel inricht en hoe je het in kunt zetten. De online trainingen zijn hier heel fijn bij, kun je zo vaak terugkijken als je wil. In de Social Media Community kun je al je vragen kwijt die je onderweg tegen komt.
 • Kan ik ook in termijnen betalen? Ja, in overleg is dat mogelijk. Je betaalt het bedrag dan verspreid over de eerste zes maanden van het jaar. Wanneer je er voor kiest om in termijnen te betalen, zullen er extra administratiekosten overheen komen. Ik moet namelijk meer facturen maken en maandelijks betalingen en herinneringen bijhouden. Deze kosten komen bovenop de prijs van het jaarprogramma.
 • Waar zijn de live dagen? De livedagen zijn bij mij op kantoor, Mottenbrink 1E in Onnen (Groningen). Daar heb ik een fijne ruimte om met elkaar aan de slag te gaan en de hele dag te vertoeven. Eventueel maken we tussendoor een wandeling om daarna weer met een frisse blik te verder te gaan.
 • Hoe lang duren de live dagen? Vanaf 09.30 uur kun je inlopen voor de koffie en klets, om 10.00 uur gaan we los. Om 16.00 uur ronden we af. Tot 16.30 uur kun je gezellig blijven om na te kletsen en andere zaken met elkaar te bespreken.
 • Wanneer zijn de live dagen? De live dagen zijn op 29 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april, 22 mei, 19 juni, 11 september en 11 december 2019.
 • Wat als ik een dag mis? Dan kun je met je groep (los van mij) afspreken of skypen om bijgekletst te worden. Kan ook met één iemand uit de groep, net wat je wil. Verder krijg je van mij dan een extra één op één coachcall voor het stukje extra verdieping met betrekking tot het thema van die dag.
 • Wat moet ik meenemen op een live dag? Handig om een notitieboek mee te nemen. Neem je laptop mee, die komt vast ook regelmatig van pas. Ook de Weekplanner (die je krijgt), elke keer meenemen.
 • Hoe zit het met lunch?  Lunch neem je zelf mee, dan kun je lekker dat eten wat jij het liefste eet. Uiteraard heb ik een koelkast om e.e.a. in te bewaren. Ik zorg voor thee, koffie, lekkers en fruit voor tussendoor.

3 gedachten over “2019: het jaar om te knallen met jouw bedrijf”

 1. Pingback: Flow-jaar Knallen ⋆ iDees online

 2. Pingback: Ondernemen: durven, doen én doorgaan ⋆ iDees online

 3. Pingback: Jaar knallen ⋆ iDees online

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten