Facebook Marketing Congres

Wat wil jij leren van het Facebook Marketing Congres?

Yes, morgen is het zover, alweer het derde Facebook Marketing Congres waar ik heen ga. Elke keer ontmoet ik weer enthousiaste ondernemers en krijg ik volop inspiratie op gebied Facebook, Instagram, Whatsapp en andere aan online gerelateerde onderwerpen. Ik ben je hulp nodig. Want ik mag kiezen tussen verschillende workshops, waar moet ik heen gaan?

Welke onderwerpen spreken jou het meeste aan, waar wil jij meer over leren? Of beter gevraagd, waar zal ik heen gaan zodat ik jou daar weer mee kan inspireren?Laat het in een reactie hieronder achter en ik weet waar ik heen moet gaan. Alvast bedankt :-).

Ronde 1: voor welke kies jij?

A. Hoe stop je met verspillen van mediabudget op Facebook en andere kanalen.
B.  De voor- en nadelen van Instagram bedrijfsaccounts.
C.  Klanten écht helpen op Facebook (voorbeeldcase Liddle).
D. Maximaal resultaat op Facebook met een klein budget.
E.  Wat kan je leren van de beste Nederlandse merken op Facebook?

Ronde 2: voor welke kies jij?

A. De perfecte funnel én customer journey van Takeaway.com.
B. Het succes van de NOS-tienermerken op Instagram en Snapchat.
C. Social media en chat-apps in China.
D. Reinout van Zandycke – De geheimen van Donald Trump zijn campagne.
E. Cross platform storytelling met influencers.

Ronde 3: voor welke kies jij?

A. Het geheim van succesvol adverteren op Facebook.
B. User generated content: de beleving centraal op Instagram.
C. In 6 stappen je contentmarketingstrategie.
D. Facebook-gebruik anno 2017: de laatste insights.
E. Snapchat 101: dit moet je weten over Snapchat.

Desiree Boerema  | iDeesonline.nl

iDees Online Desiree Boerema Social Media CommunityHi! Ik ben Désirée Boerema en dol op online media, ondernemerschap en het geven van trainingen. Deze ingrediënten geven mij veel energie en een overload aan inspiratie, dat deel ik graag. Ik geloof dat we – door samen te werken – allemáál veel verder kunnen komen. Stap voor stap maken we met elkaar reuzensprongen. Doe je mee?

Social Media Community
Social Media Boost
Social Media Flow

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven