Foto door: Ron Eskens SOOW pictures in opdracht van KVK Nederland Samen werken aan je eigen bedrijf

Nieuwe community: Samen werken aan je eigen bedrijf

Jaaa, vandaag is het zover. ? Klein feestje. Ik lanceer mijn spikspliternieuwe Facebookgroep!! Dé groep om online samen te werken aan onze eigen bedrijven.
 
Ik zat te zoeken hoe ik het allemaal zou vormgeven die nieuwe ‘community’. Ik zat te dubben wat ik met mijn Facebookgroepen moest doen. Én ik wilde eigenlijk ook een groep voor de Samenwerkdag voor ondernemers. ?
 
Het leuke, soms hoef je niet helder te hebben HOE het zou moeten. Maar heb je gewoon wat stapjes te zetten en ruimte te laten voor onverwachte puzzelstukjes die samenvallen. Nou hoppa, dat gebeurde dus laatst!
 
De groep heet Samen werken aan je eigen bedrijf. ??‍?
 
In deze groep wil ik graag mijn kennis en ervaring op gebied van online, ondernemen en social media met je delen. Vast ook een stukje ondernemersmindset en plannen. Ook heb ik toffe plannen voor online samenwerkdagen. Hoe dat werkt dat volgt later. ?
 
Ik heb er ontzettend veel zin in om samen online in de groep aan de slag te gaan. Vind je het ook leuk om het samen te doen? Je kunt je gratis aanmelden.
 
Heb jij:
– een eigen bedrijf of ben je van plan om een bedrijf te gaan starten;
– werk je veel alleen en vind je het gezellig om af en toe samen te werken;
– wil je tijd reserveren om AAN je bedrijf te werken;
– vind je het leuk om zo nu en dan te sparren met andere ondernemers;
– én ben je bereidt om ook jouw kennis en ervaring te delen?
 
Dan hebben we een match! ?
 
Voor wie mij nog niet kent, stel ik me even kort voor.
 
Hi! Ik ben Désirée Boerema en ben dol op (online) ondernemen en social media. Ondernemen vanuit jouw unieke kern, waar je voor staat en hoe jij het liefste leeft. Social media inzetten om je boodschap uit te dragen, te inspireren en activeren. Een beweging op gang te brengen en samen meer impact te maken. ?
 
Ben jij er klaar voor om recht op je doel af te gaan? Focus te krijgen, stappen te zetten, door te gaan én vooral ook te vieren wat je al wel gedaan en bereikt hebt? Én dit samen te doen? Met deze groep wil ik je graag helpen om je bedrijf een kickstart te geven én ik moeder je graag aan onderweg naar jouw ondernemersdroom. ?
 
Ik zou zeggen: gaan met die banaan!?
 
Meld je vandaag nog gratis aan via ?https://www.facebook.com/groups/1065067793844293
 
LET OP: Als je niet alle vragen beantwoord én geen akkoord geeft op de Groepsregels, word je aanmelding niet goedgekeurd. Ik wil graag gelijkgestemden bij elkaar brengen die committed zijn om er voor te gaan. Soms kan het voorkomen dat Facebook ‘te snel’ is en je geen akkoord kan geven. Ben jij niet toegelaten? Proberen het dan nog eens opnieuw, komt het wel goed. ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten