Hoe geef ik mijn bedrijf een boost?

Even wat met je delen. In de drukte van het dagelijkse leven en het ondernemerschap vergeten we vaak om even ‘stil te staan’ bij wat we nu allemaal aan het doen zijn. Daardoor weten we vaak helemaal niet hoe het er echt voor staat, hebben we weinig tijd om te dromen waar we nu eigenlijk het liefste naar toe willen en al helemaal geen tijd echt een plan de campagne te maken zodat we weten welke stappen we gaan zetten.

Tip: sta eens stil

Laatst stelde ik een aantal ondernemer de vraag om eens even stil te staan bij wat ze aan het doen zijn. Zowel op het vlak van ondernemerschap en social media. Vervolgens vroeg ik ze waar ze tegenaan lopen en wat ze nu eigenlijk nodig hebben om verder te groeien met hun (toekomstige) bedrijf. De volgende antwoorden kreeg ik terug:

– Meer zichtbaarheid, meer klanten, meer structuur, een plan.
– Helderheid krijgen over mijn Facebook-strategie
– 1 lijn krijgen in mijn bedrijfs- en social media strategie
– Mijn unique selling points ontdekken
– Ik wil meer inspiratie over wat ik kan delen.
– Mezelf zekerder voelen over wat ik communiceer
– Meer zelfvertrouwen m.b.t. ondernemen en gebruik social media.
– Ik heb veel te veel ideeën en ik weet niet waar ik moet beginnen.
– Hoe kan ik mijn diensten nog sterker neerzetten in de markt?
– Ik wil online diensten ontwikkelen, geen idee wat.

Tip: check eens voor jezelf welke ook voor jou van toepassing zijn en sta zelf ook eens stil bij hoe het er bij jou(w bedrijf) voor staat .

Groeit jouw bedrijf zoals jij wil?

Heb je het gevoel dat de groei van je bedrijf een beetje gestopt is? Kun je wel een boost gebruiken zodat je echt weer nieuw leven in je bedrijf krijgt. En sukkel je als je heel eerlijk bent ook een beetje aan met social media en wil je dat nu ook toch eens echt serieus aan gaan pakken zodat je ook klanten binnen gaat halen met Facebook, LinkedIn, Pinterest, YouTube en/of Instagram?

Je voelt het misschien, als je heel eerlijk bent, al wel een tijdje sudderen. Je wil er wel werk van maken maar het is er nog niet van gekomen. Dan kan het nu wel eens tijd voor ACTIE zijn!

Tijd voor actie

Pak even je agenda erbij en check of je van 22 t/m 24 juni nog beschikbaar bent of nog vrij kan regelen :-). Dat weekend organiseer ik namelijk super tof Social Media Boost Weekend voor ondernemers. Zo’n zin in! Een inspiratieweekend voor startende en ervaren ondernemers die wel een boost kunnen gebruiken op gebied van ondernemerschap en social media.

Social Media Boost Weekend kort samengevat

Even helemaal “uit” je omgeving en “in” je bedrijf.
Je bedrijf een weekend heel belangrijk maken
Samen met andere inspirerende ondernemers.
5 dagdelen aan de slag: theorie, oefeningen, sparren, praktijk.
Naast lekker knallen, ook chillen en eigen tijd.
Volledig verzorgd weekend: overnachting, beddengoed, handdoeken, eten, drinken.
Social Media Community (t/m juni 2019) voor online support en meer.

12 maanden toegang tot de Social Media Community

De Social Media Community is mijn eigen online platform met bijna 1600 leden. Een mix tussen ondernemers en studenten. Doel is om elkaar verder te helpen. En dan vooral als het weekend voorbij is, want dan heb je het zelf te doen ;-). In de 12 maanden na het weekend krijg je van ons:

Social Media Support 24/7
Social Media Profielen boosten
Social Media Strategie; sparren waar nodig
Social Media tips en tricks
Social Media tools en apps
Super inspirerend netwerk
Samenwerken met studenten
Zodat je tijdens de uitvoer van je plannen steeds terug kan vallen op het netwerk.

Online Social Media Trainingen 

In de community zijn ook allemaal trainingen te vinden, zoals:
Community instructies
Weekplanner instructies (deze krijg je er ook bij)
Facebook: opstart, actief zijn, tips en tricks.
LinkedIn: opstart, actief zijn, tips en tricks.
Instagram: opstart, actief zijn, tips en tricks.

En op dit moment in de maak:
Whatsapp training
Pinterest training
YouTube training
24/7 beschikbaar & worden regelmatig aangevuld zodat jij bij blijft.

GAAF!  Dit is wat ik nodig heb!

Er zijn nog 4 plaatsen vrij op het moment dat ik dit schrijf.  Dus jij kan er nog bij zijn :-)! Wel handig om even te weten wat het kost natuurlijk. De prijs voor dit weekend én een jaar lang online support is €1669,85 euro. Best veel geld, snap ik. Maar zoals je ziet krijg je er ook heel veel voor terug. Het gaat je bedrijf een boost geven, de investering heb je zo weer terug verdiend. Daar ben ik van overtuigd.

Ja, ik wil me aanmelden!

 

58% korting op je community lidmaatschap

Oh ja, niet te vergeten….dit krijg je ook nog.
Na de 12 maanden wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.
Jij betaalt dan geen € 69,95 per maand, maar € 29,50!
Zit je hier niet op te wachten? Kun je het na dat jaar gewoon maandelijks opzeggen. Word je account gedowngrade. No problemo.

Dit bracht het eerdere deelnemers: FOCUS

Misschien nog even leuk om te weten wat het andere deelnemers gebracht heeft? Het bracht ze:

– Helderheid over mijn raamwerk van bedrijf én social: 1 lijn!
– Ik sta steviger in mijn schoenen over wat ik wil en kan communiceren!
– Veel meer focus, nu ik weet waar ik heen wil. Geeft rust.
– Breder en creatiever nadenken over mogelijke netwerken en kanalen.
– Verschillende inzichten en ideeën van de anderen, zó fijn!
– Inzicht, strategie, planning en een nieuw businessmodel
– Inzicht in mijn eigen mogelijkheden om meer grip te krijgen op toekomstige klanten.
– Veel inzichten op de kern van mijn bedrijf, waardoor ik me sterker kan onderscheiden.
– Meer zelfvertrouwen, sta in de doe stand w.b.t. mijn bedrijf en social media.

Ja, ik wil me aanmelden!

 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Kun jij ook wel een boost gebruiken voor jezelf als ondernemer, je bedrijf én je social media. In welk stadium van je onderneming je ook zit. Een boost zul je krijgen. Dat komt doordat het concept van het weekend zo ingericht is dat jij ervoor jezelf uit kan halen wat je nodig hebt. Kijk hieronder even, als het je leuk vindt, om nog even wat video’s te bekijken waarin andere ondernemers hun ervaring met het weekend delen.

 

 

 
Waarom ben je naar het Social Media Boost Weekend gekomen? 

Aan wie zou jij het Social Media Boost Weekend aanbevelen?

Wat heeft het Social Media Boost weekend je gebracht?

Wat heeft je positief verrast aan het Social Media Boost Weekend?


 

 

Ja, ik wil me aanmelden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten