Vacature social media freak iDees online

Gezocht: social media freak

He! Leuk dat je mijn oproepje bekijkt. Ik ben Désirée Boerema en heb grote passie voor inspireren, verbinden en activeren van ondernemers op gebied van social media. Hiervoor heb ik de Social Media Community opgezet, een platform waar ondernemers en studenten komen om zich te ontwikkelen op gebied van de zakelijke inzet van social media. Hartstikke leuk!

Omdat ik zelf na mijn afstuderen geen job kon vinden, heb ik hem zelf gecreëerd door een eigen bedrijf te starten. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je vroeg genoeg begint met netwerken en werkervaring opdoen, je de kans op een baan vergroot. Of misschien word je wel geïnspireerd om voor jezelf te beginnen? Studente Emmely Schonewille kwam vorig jaar bij mij terecht voor een werkervaringsplek en is inmiddels haar eigen bedrijf Socialdier gestart. Hoe tof is dat?!

Emmely schonewille Social Dier

Nu is het tijd om weer een nieuwe werkervaringsplek beschikbaar te stellen. Waarom? Omdat ik veel leuke opdrachten heb liggen waar jij enthousiast van wordt, ik het super leuk vind om het samen met jou te doen én omdat ik graag mijn kennis en ervaring met je deel.

Ben jij een…

✔ social media lover;
✔ creatieve vormgever;
✔ contentmachine;
✔ gek op fotografie;
✔ video-magnaat.

Of beter gezegd een SOCIAL MEDIA FREAK?

En wil jij…

✔ social media optimaliseren en beheren;
✔ websites bouwen en beheren (WordPress);
✔ creatieve ideeën digitaliseren (Photoshop, Indesign, Illustrator);
✔ mailflow’s uitwerken (Mailchimp);
✔ video’s monteren (Adobe Premiere);
✔ blogs schrijven (Community).

Dan ben ik op zoek naar jou!

Je krijgt …

✔ een inspirerende werkervaringsplek;
✔ vergroting van je zakelijke netwerk;
✔ waardevolle werkervaring;
✔ veel online zichtbaarheid;
✔ afwisselende opdrachten;
✔  ruimte voor eigen inbreng en creaties.

Het gaat om een werkervaringsplek van zo’n 8 uur per week. Daarvan kom je elke week een dagdeel op locatie; omdat dat wel zo gezellig is en we elkaar dan kunnen inspireren. De overige tijd kun je flexibel invullen op jouw favo locatie. Minimale duur is 3 maanden.

Wil jij mee bouwen aan het meest inspirerende platform voor de zakelijke inzet van social media?

Ben jij enthousiast om elkaar te gaan versterken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Laat me weten wie je bent, welke studie je doet, waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Verras me op een creatieve manier via info@ideesonline.nl. Vragen? Je kunt mij bereiken via 06-43456343 (ook Whatsappable), per mail of via mijn social media kanalen.

Ben je niet te houden? Maak nu een account aan en verken de Social Media Community.

[mc4wp_form id=”5052″]

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven