Social Media Flow

Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet

Laatst vroeg iemand mij: “Wat zijn je “doelen voor 2017?”. Toen besefte ik me opeens dat er een heel groot verschil was tussen begin 2016 en nu. Toen was ik  op zoek  naar een droom en nu  heb ik dromen te over. Hoe geweldig is dat!

“Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet”, dat is al heel lang mijn motto. Want ik geloof dat als je doet waar je lol  in hebt, je heel ver kunt komen. Misschien wel verder dan je zelf ooit had durven dromen. Naja, dat weet ik wel zeker. Zelf had ik namelijk nooit gedacht dat ik op universitair niveau af zou studeren. Wetende dat ik van de eersteklas mavo twee keer opgestroomd ben naar havo én twee keer afgestroomd. Om vervolgens via mbo, naar hbo naar wo te gaan.

Met focus op je doel af
Ik ben iemand die voluit op haar doel af gaat. Zo besloot ik op mijn 9de  ooit Z-dressuur te worden in de paardensport. Toen ik 22 was, heb ik deze mijlpaal bereikt met een paardje  dat ik zelf  had opgeleid . Heel gaaf. Mijn tweede grote droom ontstond toen ik 14 jaar was. Ik wilde een eigen bedrijf.   Toen ik na mijn afstuderen geen baan  kon krijgen, heb ik de stap gezet. Ik ben voor mezelf gestart en richtte mijn bedrijf iDees online op. Vanuit mijn bedrijf geef ik advies en ondersteuning op gebied van de zakelijke inzet van Social Media. Super leuk!

Realiseren van dromen
Inmiddels drie jaar later (eind 2015) besefte ik me opeens dat   die droom eigenlijk wel werkelijkheid was geworden. Ik had “gewoon” een goed lopend bedrijf. Huh? Dat ging best snel. Eigenlijk besefte ik me dat helemaal niet. Door mijn grote focus op mijn einddoel, ben ik er zo op afgeraasd. Achteraf gezien had ik onderweg best wat vaker stil mogen staan bij alles wat ik aan het doen was en genieten van waar ik al was. Maar dat is kennis achteraf.

“Mijn zakelijke doel gerealiseerd, en nu?”

Met deze vraag startte ik in 2016 het jaarprogramma van 365 dagen succesvol. Ik had mijn droom gerealiseerd, maar waar werkte ik nu dan naar toe? Ik had een nieuwe missie nodig maar dit keer kwam die niet zo op mijn pad. Ook vroeg ik me af wat ik inmiddels van  mijn werk vond. Deed ik nog steeds wat ik leuk vond om te doen? Is dit wat ik er van verwacht had? Van welke werkzaamheden krijg ik energie en van welke niet?

Verhelderende inzichten
Eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik  van het jaarprogramma moest verwachten, maar ik had heel sterk het gevoel: “dit moet ik gaan doen”. Dus ik ging ervoor. Wauw! Wat een geweldige vibe in de zaal met allemaal mensen die bereid zijn om volop te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Je wilt niet weten (dat wil ik wel 😉 ) hoe fijn het voelt om met dit soort mensen deel te nemen aan zo’n programma. Door het doen van allerlei kleine oefeningen, steeds weer met andere mensen, heb ik zoveel mooie én levensveranderende inzichten gekregen.

Kleine inzichten met grote effecten
Een paar voorbeelden. Ik heb ontdekt dat ik mijn lat standaard te hoog leg, wat heel vermoeiend is. Ik vind het zelf nooit goed genoeg terwijl een ander elke keer weer onder de indruk is van wat ik aanlever. Ook heb ik geleerd dat ik onderweg veel meer mag genieten, trots mag zijn op wat ik aan het doen ben en die trots ook uitstralen. De oefening over geld, liefde en kracht bracht mij het inzicht dat ik altijd hard werk. De juiste inzichten ontstaan juist als je een stapje terug doet en achterover leunt.

Een nieuwe droom voor 2022
Ook heb ik nu heel scherp op mijn netvlies wat mijn kernwaarden, passies en talenten zijn. Ik wist het altijd wel een beetje, maar zo scherp zoals ik het nu heb, heb ik het niet eerder gehad. En weet je… dat is zo fijn! Want van hieruit kan ik heel goed beoordelen of ik ergens wel of niet vrolijk van word, of het me energie geeft en of ik iets wel of niet wil doen. Het geeft me houvast in de dingen die ik doe. Maar nog mooier… het heeft mij een grootse nieuwe missie gebracht. Het blijft spannend om te zeggen en zelfs om dit zo te schrijven. Mijn nieuwe missie is:

“In 2022 heb ik het meest inspirerende platform voor iedereen die zakelijk social media in wil zetten gecreëerd”

Mijn hart gaat sneller kloppen, mijn energie gaat stromen en ik wil aan de slag. En met zoveel dingen. Van het een rol ik in het ander. Er is afgelopen jaar  heel veel in beweging gekomen en het wordt alleen maar nóg mooier. Het is echt fantastisch, ik heb zoveel nieuwe dromen om mee aan de slag te gaan. Allemaal om me dichter bij mijn missie te brengen.

Maar ik ga stap voor stap, ben trots op waar ik al sta, geniet onderweg, doe de werkzaamheden die ik echt leuk vind, leun wat vaker achterover en doe het samen met de mensen om me heen die mijn missie ook een warm hart toedragen.

 

AAEAAQAAAAAAAAnhAAAAJDcyYzJkM2UwLTlkMTctNDM2ZC05ZDAzLTZhODRmYTQwNWFjZA


Social Media Flow

Wil je de inzet van social media binnen je bedrijf naar een 2.0 of misschien 3.0 versie brengen? Samen komen we tot jouw social flow! Klinkt jou dit als muziek in de oren, ga dan direct door naar het Intakeformulier.

Bij offline en online netwerken gaat het om verbinden. Laat dat nou net mijn grootste passie zijn. Ook niet gek dat ik enthousiast word van het ondernemerschap en daarbij de inzet van vele sociale media. Maar ben jij dat ook? Of is het een ondergeschoven kindje, een “moetje” en ben je – als je heel eerlijk bent – maar wat aan het aanrommelen zonder te weten waar je heen wil? Jij weet dat, maar je netwerk merkt dat ook. Oei…hoe komt dat over?

Heeft jouw bedrijf geen communicatie-afdeling of mis je een medewerker die helemaal in to social media is? Verwacht jij dat ze het maar gewoon moeten kunnen, probeer je het zelf erbij te pakken of zie je het als onbegonnen missie? Met tegenvallende resultaten tot gevolg…? Zonde, dat kan anders!

Met de Social Media Flow haal je veel positieve ondernemers- en sociale media energie in je bedrijf én eindeloos veel inpsiratie. Met mijn eigen methodiek en de nodige tools adviseer en coach ik je bedrijf naar een hoger social media niveau. We:

  1.  Onderzoeken wat bij jou en je bedrijf past
  2.  Gebruiken handige tools om efficiënt te werken
  3.  Zetten een strategie uit om naar concrete doelen toe te werken
  4.  Leggen focus op wat echt belangrijk is
  5.  Gaan samen aan de slag zodat je er zelf mee verder kan
  6.  Leren van de resultaten

In dit jaar maak je de methodiek eigen zodat je in je eigen Social Media Flow komt.

Ben jij – en is je bedrijf – er klaar voor om naar een 2.0 versie te gaan? Dan is het tijd voor een bakkie koffie.

De Social Media Flow is mogelijk vanaf € 750,- per maand, gedurende een jaar. Je leest het goed, een jaar. Want uit ervaring weet ik dat je niet in een maand naar een 2.0 versie kan gaan. Je haalt je Social Media Adviseur voor een jaar lang in huis. We overleggen regelmatig en zetten elke maand nieuwe acties uit vanuit de strategie, evalueren ze en sturen bij waar nodig. Zie ik onderweg kansen buiten de online communicatie, dan zal je mij hier ook over horen. Bij de Social Media Flow krijg je een jaar lang toegang tot de Social Media Community t.w.v. € 354,-, voor 24/7 support. Blijkt je bedrijf Social Media Boost sessies te kunnen gebruiken, dan zijn deze ook inbegrepen.

Liesbeth Kerkhoven Beautysalon Hem en Haar Haren - kopie“Met Désirée klikte het meteen. Zij begreep wat ik wilde en ging er ook gelijk mee aan de slag. Ze heeft direct actie ondernomen om mijn zeer verouderde website een nieuw leven in te blazen! En met een geweldig resultaat!!!! Zeer tevreden en blij ben ik met mijn samenwerking met Désirée. De korte lijn die we hebben in het contact, via mail/whatsapp of even een uurtje overleg zorgt ervoor dat wij de samenwerking beide als zeer plezierig ervaren.”Liesbeth Kerkhoven

 

TOF! LEUK DAT JE TOE WILT WERKEN NAAR EEN SOCIAL MEDIA FLOW.

Yes, ga naar het Intakeformulier

 

Ter informatie: het jaartraject – dat elk bedrijf individueel volgt – kan ik bieden aan enkele ondernemers en kan op ieder moment gestart worden. Ben je enthousiast om samen aan de slag te gaan, trek dan z.s.m. aan de online bel voor het maken van een afspraak.

Hi! Ik ben Désirée Boerema en dol op online media, ondernemerschap en het geven van trainingen. Deze ingrediënten geven mij veel energie en een overload aan inspiratie, dat deel ik graag. Ik geloof dat we – door samen te werken – allemáál veel verder kunnen komen. Stap voor stap maken we met elkaar reuzensprongen. Doe je mee?

Werk nu toe naar jouw Social Media Flow.

Zo kun je me bereiken:
0643456343
info@ideesonline.nl

 

 

 

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten