11 tips om 100% voor je ondernemersdroom te gaan

11 tips om 100% voor je ondernemersdroom te gaan

Ik sta op. Zie mijn bedrijfsplannen even niet meer zitten. Gaat het wel lukken? Een tijdje terug zag ik het helemaal voor me. Ik had voor mezelf opgeschreven waar ik naar toe wilde werken, mijn grote ondernemersdroom. Maar soms ben ik het even kwijt en dat voelt echt niet fijn kan ik je vertellen.

Misschien komt het omdat ik op die momenten even teveel aan mijn hoofd heb? Even niet doe wat ik eigenlijk wel nodig heb. Of omdat ik het spannend vind. Want ja…er komen veel nieuwe dingen op mijn pad waarmee mijn comfortzone enigszins uitgerekt wordt.

Soms vertoon ik ontwijkend gedrag. Maak ik de was opeens heel belangrijk, of neem ik een uitvlucht op social media. Ja, want met die volgende stap die ik eigenlijk te zetten hebt, komt het wel weer een stukje dichterbij. Onbewust blokkeer ik zo het proces om daar te komen waar ik heen wil. Oeh wat kan ik op zo’n moment balen van mezelf.

De ene dag geef ik er even aan toe dat ik me zo voel, het andere moment kijk ik wat ik kan doen om het voel om te buigen. Vooral dit laatste doe ik graag. Zo heb ik nu vele manieren gevonden om de knop om te zetten. Om mezelf weer het vertrouwen te geven dat ik het kan en dat het gaat lukken. Om te focussen op wat ik echt wil en daar tijd voor te maken. Te besluiten dat ik er vol voor ga en er volop in geloof dat het gaat lukken.

Sinds kort hou ik een bedrijfsdagboek bij. Daar schrijf ik mooie inzichten in op. Een tijdje terug schreef ik mijn zorgen van mij af en ontdekte dat er zo wat tips uitrolde om mezelf weer in de AAN stand te zetten.

WAUW, dit is gaaf! Wat een mooi cadeautje. En wat zonde om dit voor mezelf te houden. Dit wil ik delen. Want als ik dit als ondernemer ervaar, zijn er vast veel meer (startende) ondernemers om me heen. Hoe fijn is het om jou niet zelf het wiel te laten uitvinden? Maar dat jij je kan laten inspireren door mijn tips?

Grote kans dat er een paar bij zitten die ook voor jou helpen. Zodat jij:
– 100% in je ondernemersdroom/doel blijft geloven;
– Stappen blijft zetten om naar je droom/doel toe te werken;
– Je in jezelf blijft geloven dat je het kunt;
– De deur open gaat zetten voor jouw (toekomstige) klant;
– Zodat jij dat kan doen waar jij jouw klant mee verder kan helpen;
– Energie krijgt van het samenwerken én ook nog eens je boterham mee verdiend.

Heb jij de grote droom om een bedrijf te starten?
Sta jij al bijna in de startblokken om je in te schrijven als ondernemer?
Ben je al ondernemer en wil je een nieuwe koers varen?

Dan is mijn webinar “11 tips om 100% voor je ondernemersdroom te gaan” precies wat jij nodig hebt!

Je kunt deelnemen op:
Donderdag 5 april 10.15 uur
Maandag 9 april 14.00 uur

Op welk moment komt het jou het beste uit?
Zet het even in je agenda en meld je direct aan via button.

Ja, ik wil me laten inspireren!

 

Ik heb er super veel zin in!
Tot online 1f603

Groetjes Desiree

 

Je kunt deelnemen op:
Donderdag 5 april 10.15 uur
Maandag 9 april 14.00 uur

Op welk moment komt het jou het beste uit?
Zet het even in je agenda en meld je direct aan via onderstaande button.

Ja, ik wil me laten inspireren!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten