flitsende start met je bedrijf

10 tips voor een flitsende start met je bedrijf

Wat is jouw gouden tip voor mensen die nu een bedrijf willen starten? Deze vraag kreeg ik een tijdje terug. Al antwoordend werd ik enthousiaster en enthousiaster. Ik keek terug naar mijn eerste ondernemersjaar en wat ik toen allemaal gedaan heb, waarvan ik zeker weet dat het aan mijn flitsende start heeft bijgedragen. Deze tips deel ik graag met jou! 🙂

In het najaar van 2012 was ik afgestudeerd en werkzoekend. Ik kon geen baan vinden en dacht ik creëer het zelf. Ik stelde mezelf een aantal vragen en ontwikkelde zo mijn diensten. Vervolgens startte ik ‘gewoon’ omdat ik er in geloofde. Een droom die ik vanaf mijn 14e al had, werd op mijn 26ste werkelijkheid. In de voorbereiding en bij de start deed ik een aantal dingen die er zeker aan hebben bijgedragen dat ik binnen een half jaar een goede boterham kon eten. Gewoon van datgene wat ik het allerliefste deed!

Zo tof! Dat gun ik jou ook! Daarom geef ik binnenkort een webinar waarin ik mijn tips en tricks deel die mij ontzettend goed geholpen hebben om een flitsende start met iDeesonline te maken. Zodat jij ze ook in kan zetten voor een flitsende start bij de start van jouw bedrijf. Of misschien onderneem je al wel een tijdje maar wil je graag groeien met je bedrijf. Ook dan kan het webinar super inspirerend zijn. Lijkt me super leuk als jij er ook bij bent.

P.s. Goed om te weten: het wordt geen urenlang verkooppraatje. Hou ik niet van. Het is mijn doel om je lekker te inspireren door mijn ervaring te delen én even weer die thema’s naar boven te halen die je eigenlijk wel wist maar die even weggezakt waren. Ik zal kort even laten weten hoe ik iets voor je kan betekenen binnen het thema, zodat diegene die daar wel behoefte aan hebben weten waarvoor ze bij mij terecht kunnen. Dat je het maar even weet ;-).

Ik heb er super veel zin in!

Gebruik het formulier hieronder om je aan te melden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten